|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Slm üstatlar benim bir sorum olacak ben iskenderunda yaşıyorum ben özel ve ticari tekne kullanabilmek için kaptanlık belgesi almak istiyorum ve tekne ile geziler düzenlemek açılıp balık avlamak balık avı organizasyonları düzenlemek istiyorum bunun için gerekli belgeleri nerden almalıyım.
(internetten araştırdığım kadarıyla amatör balıkçılık belgesi ve ve kaptanlık belgesini bir kaç yıldan sonra yenilemek gerekiyormuş ney yani yeniden gidip sınava girip yeniden kaptanlık belgesimi almalıyız anlayamadım yardımcı olursanız sevinirm saygılarımla...) |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Adı denizcilik | TUNCAY ŞEKER | Dökümanlar ve Makaleler | 4 | 15-03-2010 11:59 |
Denizcilik terimleri | MAVİ FENER | Denizcilik Terimleri | 6 | 20-07-2009 21:45 |
Denizcilik Terimleri | levrek | Gemilerle İlgili Terimler | 2 | 14-06-2009 14:15 |
Denizcilik Terimleri | hunter2005 | Denizcilik Terimleri | 4 | 27-06-2007 16:21 |
Denizcilik Terimleri | gacar | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 6 | 27-06-2006 16:21 |