|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle sitemiz üyelerinden Serkan Aksu annesini kaybetmiştir,merhumeye Allah'tan rahmet ailesine sabırlar dileyerek söze başlamak istiyorum.Bugün Çeşme'de güzel bir hava yakalayıp mercana gitmeye karar verdim.Saat 07 gibi av yerindeydik av için inanılmaz güzel bir hava vardı.Bana büyüklerim balığın biraz çırpıntılı havayı sevdiğini söylerlerdi.Gerçekten çok verimli bir gün yaşadım.Kaptanımızın ağzından devamlı dinlediğim, bu teknede bir kişinin rekoru olan 68 parça mercan avını saat 14.00 gibi 70 e çıkararak kaptanım Mustafa'ya artık dönelim dedim.Hava şartlarından dolayı pek paylaşım olmamasından dolayı bu avı sizlerle paylaşıyorum.Herkese iyi avlar diliyorum.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][URL=http://imageshack.us/photo/m[URL=http://imageshack.us/photo/m
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Tamer kardeşim Öncelikle Serkan kardeşime baş sağlığı diliyorum.Annesine ALLAH rahmet eylesin.
Av konuna gelince.Tamer harikasın bu yazı çeşmede boş geçirmedin. Seni kutluyorum Yeni yeni rekorlara umarım imzanı atarsın.Paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi teşekkürler,resimlerin bazıları yüklediğim halde çıkmamış ondan biraz bölük pörçük oldu affola.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler fotoları gördükçe aklımız denizde kalıyor keyfini çıkartın
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Tamer abi paylaşım için teşekkürler
![]() sayende gözümüzün pası silindi afiyet olsun abime |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeşim teşekkür ediyorum , senin av paylaşımlarınıda zevkle takip ettiğimi belirtmek istiyorum.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler,gerçekten denizde olmak başka birşey balık bahane..
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() En önce serkan beye başın sağ olsun dileklerimi iletirim allah sabırlar versin ,tamer abi iyi av çıkarmışsın yer gök kırmızı afiyet olsun
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme mercan avı devam | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 15-08-2011 19:05 |
Çeşme Mercan Avı | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 28-07-2011 19:46 |
30 haziran Çeşme Mercan Raporu ! | tigerson | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 54 | 05-07-2011 11:17 |
Çeşme-Ilıca açıkları,mercan ve karagöze devam | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 21-02-2010 11:23 |
24.11.2009.çeşme-ılıca koyu,mercan ve karagözler | demir35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 10-12-2009 17:38 |