|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar,
Uzun zaman oldu foruma kayıt olalıancak tanışmak bu güne kısmetmiş. Doğal ve paylaşımların gerçek olduğunu düşündüğümden katıldım aranıza...Hepinize keyif dolu mavilikler dilerim...Özellikle Sn Kaptan Karabulut' a sevgi ve saygılarımı sunarım. Onun sayesinde paylaşımlarınızı kuma fırsatım oldu ilk önce...Kiralık tekne orıyordum bir ara, baktım Güzelbahçe 2. liman diyor, baktım yazıları var, baktım samimimi, sıcak bir insan, denizin sevdalısı...Burası neresi dedim...araştırdım rastgelsin.org çıktı karşıma...Tanıştık işte, yazarın dediği gibi herşey bir beş dakika içinde oluverdi... Kalın sağlıcakla... Denizin mavisinin içinde boğulduğum bir gece... Bu deniz insanı ya şair kılar ya hayta yapar alır götürür uzaklardan... Gönlünü ta içerisine hapseder... Yaptığın yada yapacağın bir canlıyı yakalamak değildir... Sevdalanmaktır denize ona sevdalı olmaktır... Haykırmaktır rüzgara karşı mavi balık diye... Gün batımına dalakalmaktır...
Ümit AYTAŞ Sürdürüebilir Deniz Yaşamı Aktivisti/İZMİR 1979 (ORh+) Ey kör, Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş Bırak onu bunu da şu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın O da boştur boş... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
deniz tutkunları selam | sencer33 | Tanışma | 3 | 10-01-2011 15:51 |
tum yenı dostlarıma selam olsun | hakan özorpak | Tanışma | 29 | 29-10-2010 19:41 |
Tüm avseverlere selam olsun | efsane-2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-06-2010 16:57 |
Herkeze selam olsun | balıkçıhalil | Tanışma | 17 | 17-03-2010 20:40 |
Tüm forumdaki arkadaşlara selam olsun. | samimakis | Tanışma | 14 | 22-02-2010 08:24 |