|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun Urla'mız çok güzel ama bu güzelliğe yaraşır bir marinayı da hak ediyor. Sığacık'ta süper bir marina var, Urla iskele ile fiyatı aynı gibi.. Tabi herşeyden önemlisi korunaklı. Benim tekne iskele'de açıktaydı, tansaş'ın arkasında duruyordu. oradaki iskeleyi yıktılar biliyorsun, bir gün bir gittim, açıkta bir direğe bağlı öylece duruyor.
Ama ben olaya şöyle bakıyorum, benim Urla iskelede sizler sayesinde teknelerim var, sizlerinde sığacık'ta. Sevgiyle kal kardeşim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Miço ![]()
|
![]() çok güzel eğlenceli bir av olduğu resimlerden anlaşılıyor, tebrikler
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Güzel sözlerine katılıyorum abi her zaman başımızın üzerinde yerin var canın buraları çektiğinde bir telefon edip ben geliyorum demen yeterlidir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir/Sığacık - Ada topuğu avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 27-05-2010 21:34 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
Sığacık Seferihisar İzmir Kılıç avı bereketliydi | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 01-02-2010 22:30 |
10 şubat 2008 | deniz hadimlioğlu | Organizasyonlar | 3 | 08-02-2008 23:37 |