|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() ah neler kaçırmışım
![]() ![]() ![]() kamil biladerim önce şu görmüş olduğumuz manisa ekibine ![]() ![]() ![]() ![]() sonrada bizlere bu güzel karelerle birlikte sunumun ve paylaşımın için ![]() ![]() ![]() kamil biladerim seninle ve aptullah abi ile telefon görüşmemizde bende orada olabilirim demiştim ama daha sonra oğlum hüseyin in pazar günü çarşı izni olduğunu haber alınca mecburen iptal etmek zorunda kaldım. ![]() bu av paylaşımı için çok teşekkürler ![]() aptullah abi, irfan abi,kamil biladerim ,fikret biladerim ve destan kardeşim hepinizin yüreğine sağlık. ![]() kaptan karabulut süleyman abim seni unutmadım ![]() ![]() ![]() ah keşke bende tekneyi sizler kadar sevseydim keşke ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keşke sende gelseydin çok bekledik.Hatta gelirsin diye balığı bile fazla aldı kaptan.Ama başka misafirlerimiz geldi.Onlara nasip oldu. Hem kafanı takma yine gideriz ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sağlık olsun birdahaları çok olur biladerim. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hocam harika bir gün geçirmişsiniz kutlarım ..dizayn da perfect olmuş. bazılarının
canı çekiyo bilesin ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Beraberde gideriz istersen abi.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Oh Mahşallah çok güzel bir gün geçirmişsiniz.
![]() Eeee Ekipde güzel olunca gerşey güzel oluyor haliyle,Süleyman abide her zamanki gibi misafirperverliğini göstermiş.ortamda süper gözüküyor tük ekibi kutlarım,apo abi yine sanatkarlığını göstermiş salata onun elinden geçmiş belli.. ![]() ![]() ![]() Kısaca tüm ekibi kutlar en kötü gününüz ve avınınız böyle geçmesini dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kaptan Karabulut Manisadaydı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 11-01-2011 08:22 |
27.06.2010 Av raporu (Kaptan Karabulut ile birlikte) | Tuncay GÜNAY | Tanışma | 37 | 21-10-2010 23:53 |
07.03.2010 Karabulut Klasiği ... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 29 | 08-03-2010 20:40 |
Teşekkürler Kaptan Karabulut | Taygun KOCABIYIK | Süleyman Karabulut | 15 | 20-02-2010 15:30 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |