|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() kamil biladerim yapmış olduğun paylaşım için sonsuz teşekkürler.
![]() öncelikle öner kardeşime buradan misafir perverliği, ailemle yapmış olduğum iadeyi ziyarete çok güzel bir karşılama yapıp ailemi ve beni baştacı ettiği için ne desem azdır. ![]() hiç bir menfaat veya çıkar gözetmeden karşılaması beni çok mutlu etti.çok sağol öner kardeşim. ![]() manisaya gitmek oradaki dostlarımla sohbet etmek gerçekten bana sonsuz mutluluklar veriyor. ![]() ![]() hangi bir olayı veya muhabeti anlatayımki hepsi birbirinden güzeldi ![]() hangi dostumun espirisini veya hikayesini anlatayımki bilemiyorum. ![]() bildiğim ve gördüğüm tek bir şey varsa oda manisalı dostlarımızın herbirinin yüreği tertemiz amaçları sadece dostluk sohbet kendilerini alkışlamak tebrik etmek istiyorum. ![]() ![]() oradaki dostlarımdan başta aptullah abi ,osman abi,irfan abi,mehmet abi çakır kardeşim daha yanımıza uğrayıp selam verip gelip geçen dostlara ve arkadaşlara çok teşekkürler. ![]() bu arada tanışmayı çok istediğim halıl abi(halil23)kamil kardeşimin araması ve 10 dakikada aramıza katılması kendisinin bana ve dostluğa vermiş olduğu değeri göstediği için saygı ve sevgilerimi sunarım. ![]() ![]() anlatılacak daha çok şey var aslında ama anlatmakla olmuyor bence herkesin yaşaması daha güzel oluyor ![]() dileğim bu forum aracılığı ile daha böyle birçok sohbetlere ve dostluklara uzanabilmek ![]() bence gerçek manada ifade edilecekse BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE diyelim olsun bitsin. herkese daha güzel dostluklar sohbetler dilerim PAŞA TEAM ve üyelerinin adına bu dostluklar sürecektir ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team İş Başında... | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 121 | 21-04-2010 21:58 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |