|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili kardeşim bunlar başına gelecek dedim ama sonundada dedimki veya demeye çalıştım ki bunlar insana zevk veriyor.....Zevkle yapıyorsun bu işleri..Hele bir de kouşmaya başlasın dadından yenmiyorlar...
![]() Allah herkese nasip etsin..... Sennur sen heveslenme hele bi evlen ondan sonra çocuk..Tabiki çocuk yapmanında belli bir yaşı var :dikkat: :dikkat: :dikkat: ... ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-04-2006 " tarihinde saat 06:28 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Haldun kardeş bu güzel habere çok sevindim.... benim delikanlı şimdi Öss ye hazırlanıyor....o kadar çabuk büyüyorlarki..ana/baba da çalışınca birde çocuga dedeler/nineler bakarsa.ozaman akşamdan akşama bizim gibi..evladını görenler var malum çalışan aileler........inanırmısın bebeklik hevesini bile tam alamıyorsun bir de bakmışsın.büyümüş... liseye gidiyor..
allah analı babalı ve sevenleri ile mutlu bir hayat versin.. kardeşim. şansın açık olsun... ![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada derinlerden haber var | erkepli | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 24-09-2009 11:50 |
ilginç haber.. | pene | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 22-08-2007 21:51 |
iyi haber | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 1 | 11-05-2007 06:55 |
Kötü Haber | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 08-04-2006 16:04 |
Korkutucu Bir Haber | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 02-04-2006 16:27 |