|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anılcm merhaba ilk resim uzun adaya bakan kısmı haklısın o rada c tesi akşam üzeri 4ile 6 arası denediğim yerdi ama sadece 2 tek lidaki alabildim baktım akşam yemeğinde aç kalıcaz hemen hekime yaslanıp bademli denilen yerden maviş izmaritlerden 26 tane alıp karnımızı doyurduk ikinci resimden itibaren yerimiz kılç koyu oldu 20 tane ağırlık kaba lidaki ve mercanı koydan aldık ama orayı deneyen arkadaşları uyarmış olyım beyaz şamandıraların dışında kalsınlar o gün içeri giren bir tekneyi sahil g lik yakaladı herkesin dikkatine. Kardeşim inşallah karşılaşıp tanışmayı bende isterim .
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Alp sizin mercanlar daha da güzel sağolasın.
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Turgay abicim teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rıdvan kardeşim teşekkür ederim daha tadına bakamadım ama avlamak yemekten daha güzel bence.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||||
Üstad
|
![]() Raif kardeşim yine güzel bir karışık yapmışsın bu yok zamanda..Ama kılınç koyunun zaten namı var oraya gidip de böyle bir karışık yapmadan dönülmez..paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necaticim teşekkürler haklısın uzun süredir benden ses çıkmamıştı senden bir ricam var ben bu bilgisayar işinde acemiyim daha önceki raporlardan bir kaç tanesinde resimler silinmiş sen bunları kontrol et bakalım zahmetim olucak sağolasın birader bu arada uğramışsın selamını aldım.
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim Önder daha irileri size rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey teşekkür ederim C tesi ben 2 saatliğine akşam suyunu yokladım yapmadı ama pazar günü gönlümüzü aldı fakat belli olmuyor mu mübarek İbrahim le denizde karşılaştık onlar hekimden av yaptılar ama pek randımanlı geçmemiş selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih reis teşekkürler .
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25.05 Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 29-05-2008 19:45 |
18.05. Çeşmealtı Raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 23-05-2008 12:47 |
25 Mart Eskİ FoÇa Raporu | bulentakici | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 28-03-2007 13:12 |
20-21 mart güllük raporu | discus | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 24-03-2007 10:48 |
18 Mart 2006 İzmir Av Raporu | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-03-2006 04:27 |