|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Burada en güzel cevabı Hasan kardeşimiz vermiş. Daha ne olsun demeyeyim de bereketin daim olsun Reisim diyeyim.
Diğer arkadaşlar gibi yakalanışını detay edersen seviniriz.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan
|
![]() Şimdilik bir şey soylemek istemiyorum..
Taaa ki avlanma şekli söylenene kadar.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben de Necati Bey'e katılıyorum. Bu bir paylaşım değil.Pek de amatör işi gibi de değil. Nasıl avlandığını bilmeden tebrik etmenin bir anlamı yok.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz...
Profesyonel avcı mısınız, yoksa amatör müsünüz?
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Üstad
|
![]() valla ne diyeyim süper balıklar . bize de kısmet olur inşallah . ben trançaları karaburun tarafında biliyordum ama sığacıkta da varmış. bir de hangi yemle alındığı yazılsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#16 | |||
Banned
|
![]() Güzel balıklar.. sanırım profsunuz..çünkü paragattan başka bir avlanma şekli yok trançaların.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende katılıyorum.Birazda yorum katarsanız güzel olacak.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bu balıklar anaç balıklar...Lütfen saygısızlık olark algılanmasın ama, nesli giderek tükenme tehlikesi yaşayan bir balık türünden bu kadar fazla yakalayıp da bunu paylaşmanın ''Amatör Balıkçılık'' ruhu ile uzaktan yakından alakası olmadığınına inanıyorum..
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Üstad
|
![]() Paylaşımın için teşekkürler.Arkadaşlarımızında düşündüğü gibi biraz av hakkında bilgi verebilseydin.
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 26-03-2011 " tarihinde saat 14:45 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() yorum yazan herkese çok teşşekkürler.
balıkların yakalanma şekli hakkında biraz bilgi vereyim trança sizleri de bildiği gibi derin su balığıdır aynı zamanda da göç balığıdır. bizim bu bölgede genellikle ekim-kasım ve nisan mayıs aylarında av veriyor. değişik av yöntemleri var mesela tekli zoka yada dip sırtısı ve jiging gibi. ama biz genellikle hepimizin kullandığı bildiği 3 lü ya da 4 lü normal dip oltasını kullanıyoruz selengi diye de bilinir. ana misina olarak 100 no misina, ucuna büyük bir firdöndü ve bunun altında da 0,90 no kaliteli bir misina, iğne olarakta mustad 2315 D |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa Sığacık/Seferihisar/İZMİR avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 18-09-2010 15:09 |
İZMİR / Seferihisar Alptekin Barajı (şikayet) | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 23-06-2010 20:11 |
seferihisar sığacık macerası | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2010 08:18 |
seferihisar sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 09-06-2006 14:23 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |