|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
![]() sevgili kardeşim onur sayesinde sakarya izmit kocaeli manisa izmir ve paşa team ile birlikte çok hoş bir iki gün geçirdik.katılımda bulunan tüm abi ve kardeşlerime sonsuz teşekkürler. ![]() maksadımızın sadece dostluk olması ve balığı bahane edip bir arada olmak çok güzel. ![]() herdaim böyle dostlukların olması ve kurulması maksadıyla birdahaki sefere herkesle olmak dileğimle ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-04-2011 " tarihinde saat 17:55 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Abiler hep ben işim gereği eğlencenin sonlarına doğru yetişiyorum ama ne mutluki sizlergibi değerli arkadaş kazandım KALFA HASAN ,YAĞIZ,V.S MUHTEŞEM BULUŞMA keşke hepinizin ismini yazabilsem yazdığımı kabul edin Necati aslan parçasına iyi bak... çekirgeme...
Bu mesaj en son " 25-04-2011 " tarihinde saat 14:46 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
06.03.2011 karşıyaka team manisa team ve kaptan karabulut | serhatengin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 53 | 10-03-2011 16:25 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |