|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÜRKİYE geneline yayılmakta olan bir RASTGELSİN dostluğu.... ![]() ![]() Necati'm paylaşım için teşekkürler.. İzmir dışından gelen dostlarımızla tanışmayı bende çok isterdim.Hatta HASAN kardeşim,dönüşte uğrayıp bir çayını içeriz dediğinde sevinmiş ve sizden gelecek haberle çaydanlığı ocağa koyup çayı hazırlamayı düşünüyordum ama nasip dğilmiş. İnşallah bir daha ki sefere..
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tek kelimeyle muhteşem bir ortam olmuş....Orada olmayı ne kadar çok istediğimi biliyorsunuz ama gönlüm ve ruhum oradaydı....Ki zaten telefonla dahi olsa orda olma şansını yakaladım....Valla Necati abi ben anlamam bende böyle kısa süreli gelme şansı bulursam hemen beni al götür.... İyice sıkıldım.... Ne kurt kaldı ne anaconda aklına ne gelirse artık.... Şaka bir yana nasipse inşallah oradaki ekiple inşallah bir araya gelmek nasip olur......SAĞLIĞINIZ EKSİK OLMASIN....HERKESE AYRI AYRI SELAMLAR...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
06.03.2011 karşıyaka team manisa team ve kaptan karabulut | serhatengin | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 53 | 10-03-2011 16:25 |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |