Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 25-04-2011, 17:58   #1
Kamil ESEN
Kaptan

Ooooh maşallah,maşallah.Bu ne güzellik arkadaş yahu.Kim istemezki orda olsun.Bu buluşmalara Sakarya ve İzmit ekibinden arkadaşların katılmasına çok sevindim.Rastgelsin dostluğu hep daim olur inşallah.Onur hocam Manisayada beklerim....
Eski 25-04-2011, 18:37   #2
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ooooh maşallah,maşallah.Bu ne güzellik arkadaş yahu.Kim istemezki orda olsun.Bu buluşmalara Sakarya ve İzmit ekibinden arkadaşların katılmasına çok sevindim.Rastgelsin dostluğu hep daim olur inşallah.Onur hocam Manisayada beklerim....
ya bide sende olsaydın kamil biladerim.organizasyon falan olmamasına rağmen bu kadar kişinin katılımı dostluğa verilen önemi gösteriyor.dediğin gibi Rastgelsin dostluğu hep daim olur inşallah
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2011, 19:26   #3
adolomorola
Kaptan

adolomorola kullanıcısının avatarı

Çok güzel bir hafta sonunu çok güzel insanlarla geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Onur hocamla çok önceden başlayan dosluğumuz vardı ve yine onun sayesinde çok değerli Samader üyelerinle tanışma fırsatımız oldu hepsi birbirinden değerli bilgi ve tecrübe erişmiş insanlar,çok güzel bilği paylaşımı yaşadık,anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık...

Böyle güzel dostlukların her daim hepimizin yaşaması dileklerimle..

1973/Manisa

0 535 5875786

''Sürküler dışı balıkları geri iade et ''
Zamanını balık aramakla değil
Balık yakalamakla geçir.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 08:14 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Mesajdaki Resimler ilk mesaja alındı..
adolomorola Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2011, 20:16   #4
Onur ADIGÜZEL
Çımacı

Onur ADIGÜZEL kullanıcısının avatarı

nereden yazmaya başlayacağımı hiç bilmiyorum inanın ki

geçmiş yıllara dayanan bir dostluk... Sakarya,Kocaeli, Manisa, İzmir 'deki arkadaşları bir araya getirmeye bir sebep oldu... iyi de oldu hani... çok özlemişim bee!!!!...
olta atmaya bile gerek duymadım dostlar...zaten en büyük balığı yakalamışız biz daha ne gerek...
ilk kez gördüğüm abilerim ile bile o kadar kaynaştık ki...o kadar samimi sohbetler oldu ki gerçekten de anlatılmaz yaşanır... Ben güvece kalkamadım gece ama sabah Hasan abimin hazırladığı kızarmadan yeme fırsatını buldum tadı damağımda hala yemeklerin...
ama asıl önemlisi "Tadı yüreğimde kaldı, bu İzmir seferinin"...
buradan herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum dostlar...başladık bu işe gerisini her yıl düzenli getiririz inşallah
bizler de sizleri Sakarya'da ağırlamaktan büyük onur ve keyif duyarız
Onur ADIGÜZEL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2011, 20:54   #5
mazhar üzümcü
Kaptan

mazhar üzümcü kullanıcısının avatarı

Varsayılan rapor

Alıntı:
adolomorola tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Çok güzel bir hafta sonunu çok güzel insanlarla geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Onur hocamla çok önceden başlayan dosluğumuz vardı ve yine onun sayesinde çok değerli Samader üyelerinle tanışma fırsatımız oldu hepsi birbirinden değerli bilgi ve tecrübe erişmiş insanlar,çok güzel bilği paylaşımı yaşadık,anılarımızı yaşadığımız inginç olayları birbiri arkasına ekleyerek çok güzel bir hafta sonu yaşadık...

Böyle güzel dostlukların her daim hepimizin yaşaması dileklerimle..

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
öner kardeşim hem tanışıp av yaptık hemde çok değerli dostluklar kazandık çok sağolasın.
CEP : 05336408018

Bu mesaj en son " 26-04-2011 " tarihinde saat 20:55 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir....
mazhar üzümcü Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-04-2011, 20:17   #6
Onur ADIGÜZEL
Çımacı

Onur ADIGÜZEL kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Kamil ESEN tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Hocam inşallah yaza Akhisar'a geldiğimde geleceğim yanınıza seni de her zaman Sakarya'ya bekleriz Kamil hocam
Onur ADIGÜZEL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları