|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Bugün Necati ARAT arkadaşımı ziyarete gittim. Kendisinin ne kadar misafirperver ve hoşsohbet bir insan olduğunu fotoğraflardan ve yorumlardan anlıyordum ve gitmeye karar verdim. Beni çok iyi karşıladı sanki kendimi yanında daha bugün tanışmış değilde kırk yıllık dostumuşuz gibi hissettim kendisine teşekkür ediyorum. Birçok konu hakkında paylaşımda ve fikir alışverişinde bulunduk avla ilgili bilmediğim birçok konuda konuşup yeni şeyler öğrenmek iyi oldu. İnşaallah bir aksilik olmazsa arkadaşlığımız gelişerek sürecek ve yeni şeyler öğrenmeye devam edeceğiz. Kendisine bugünkü misafirperverliği ve hoşsohbeti için çok çok teşekkür ediyorum Yağız kardeşimi de görmeyi umuyordum ama o bugün gece nöbetine geleceğinden bir dahaki sefere nasip diyorum. Birkaç fotoğraf çektik telefonlarla, çok kaliteli görüntü yok ama anı olması maksadıyla ekliyorum. Tüm aileye saygılar sevgiler. BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE......
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() bu kervan uzadı
![]() ![]() sanırım kervanın önünde hiç bir engel kalmıyor. ![]() ![]() galba BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE Dedikleri bu olsa gerek ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hasan abim en kısa zamanda seni de rahatsız edeceğim bugün kulaklarını çınlattık zaten yakın zamanda bir randevu talebim olabilir saygılar sevgiler. Parolamız da hep aynı...
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ne zaman dilersen buyur gel kardeşim. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() OH OH ALLAH muhabbetinizi artırır inşallah kıskanmamak elde değil yahu ah be o kahve yokmu tadına varamadım
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mesut kardeşim, içtiğiniz kahve sakızlı mı idi bilmiyorum ama ne olursa olsun Necati kardeşimin yanına giden mutlaka tekrarını getiriyor.
Muhabbetide tahmin edebiliyorum. Sohbetinden zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Bu nedenle yolunu oraya düşürüyorsun. Şanssızlığın bizim küçük Yağız ile tanışamaman. Ama yolunu düşürdüğünde o şansıda yakalarsın. Sevgiler hepinize.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Hay maaşallah Mesut kardeşim ellerine sağlık.. Fotoları mailden alamamışytım Senin konuyu açman çok ama çok güzel oldu.. Yanıma kadar gelip ziyaretin beni fazlasıyla Mesut etti.. ![]() ![]() Umarım dostluğumuz devam eder.. Biraz başını ağrıtmış olabilirim sürçü lisan ettiysem afola.. Hediyen ve Kahveler için ayrıca teşekkür ederim Sanada dedim buradan herkezin yanında tekrar mahcubiyetimi dile getirmek isterim.. Gönlü bol yüzü ak kardeşim.. İyiki tanıştık seni tanıdığıma çok memnun oldum.. Birlikte muhabbetimizin devamını beraber av yapma dileklerimle isterim.. Kal sağlıcakla.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostlar kervanı büyüyor.Beraber birde kıyı avı yapsak ne muhabbet olacak.Tarif bile edilemez herhalde.
![]() Haa unutmadan,kıyı avında Önerin saz darbuka şovu olacakmış.Benden duymadınız ama ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
Estağfurullah üstadım sen daha iyilerine layıksın ayrıca muhabbetin baş ağrıtırmı aksine birdahaki ziyareti iple çekicem inşaallah bu görüşme birde avda olursa deymeyin keyfe çok teşekkürler saygılar sevgiler
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Kamil abim sizlerlede tanışmayı çok isterim sizinde kulağınızı çınlattık daha birçok dostun kulaklarını çınlattık umarım birgün yollarımız bir şekilde kesişir de avımız da muhabbetimiz de şenlenir saygılar sevgiler.....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Doğum günü ve ziyaret... | mazhar üzümcü | Tanışma | 38 | 20-05-2011 18:46 |
ziyaret | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 12-08-2010 18:46 |
Ziyaret | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 06-08-2010 18:12 |
Manisa'dan gelen ziyaret | Hasan BALIKÇI | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 19 | 22-06-2010 23:25 |
Ziyaret | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 09-03-2009 22:58 |