|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende sadece ilk bölüm açıldı ama diğer abilerimiz izlediğine göre herhalde benim bilgisayar su koyverdi. Daha sonra tekrar deneyeceğim muhakkak izlerim bir şekilde.
Birşeyler söylemek gerekirse ben katılamadığım için çok ama çok üzgünüm. Haftaiçi Hasan abiyle bir kaç sefer görüştük özellikle benimde gelmemi istedi planımızıda hazırlamıştık ama maalesef haftasonu çalışmam gerekti ve katılamadım. Neler kaçırdığımı görünce kendi adıma çok üzüldüm ama o havayı soluyanlar içinde çok sevindim. İnsanlar aynı şehirde yaşayan akrabalarını görmeye bile gitmezken böyle güzel insanların Sakarya'dan, İzmit'ten gelmeleri zaten herşeyi özetliyor. En kötü gününüz böyle olsun diyorum. Umarım tekrar böyle bir buluşma olurda bu güzel ortamı bende yaşarım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() sürdürülebilir dostlukların herdaim sürmesi adına güzel bir iki gün yaşanmış oldu.hep beraber göreceğizki rastgelsin catısı altında böyle güzel anları dahada fazla yaşayacağız. ![]() tek amacımızda dostluk ve yardımlaşmadır. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team Başkanından Manisa Paşa Team Üyelerine Sürpriz Ziyaret | Kamil ESEN | ANILAR | 19 | 09-03-2011 22:03 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |