|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet teşekkür ederim ibrahimle konuşurken aldım selamını o anda yanındaymışsın haberimiz olsa senide alırdık çünkü sadece iki kişiydik neyse bir başka sefere diyelim gerçi çok şey kaybetmiş değilsin balık çok iştahsızdı doğru düzgün av olmadı hoşçakal kardeşim.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mesut teşekkür ederim inşallah en kısa zamanla denizle buluşup güzel avlar gerçekleştirirsiniz kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler güzel bir av günü olmuş balıklar ve ve deniz harika görünüyor bu güzel kareleri izlerken keyif aldım .
Ben deniz konusunda oldukça acemi ve bilgisizim yararlı paylaşımlarınızı ve raporlarınızı dikkatle izleyeceğim. Teşekkürler Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan
|
![]() Raif abim kutlarım..
Engin abimle Felekten bir gün çalmışsınız.. Çalıpta iyi yapmışsınız .. Geçen uzun zamanın üzerine pasınızı atmış bir sonraki avada hazırlanmış gibi duruyorsunuz.. Her zamanki kırmızılarında gönlünü çalıp tekneye misafir etmeşsiniz.. Lidakilere bir şey demiyorum onlar yanında çıtır Senin esas işin Kırmızılar .. Devamını bekliyorum abim.. Paylaşım için teşekkür ederim Emeğine sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi tebrik ederim.
Güzel bir havada güzel balıklar yakalamışsınız. Engin kardeşimide kutlarım sana eşlik etmiş. Çeşmealtı hareketlenmeye başladı artık bundan sonra güzel raporlar gelmeye başlar.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kaptan kutluyorum.sizden önümüzdeki günlerde daha güzel raporlar gelecektir
eminim
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Üstad
|
![]() Raif kardeşim paylaşım için teşekkürler.Artık balıkta yavaş yavaş hareketlilik başladı. Umarım önümüzdeki günlerde daha bereketli avlarımız olur..
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Raif bey.Yinede akşam yemeklik av yapabilmişsiniz.Aynı zamanda balıkların hala neden iştahsız olduklarınıda çözmüş olduk sayenizde.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#30 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok güzel balıklar raif kardeşim. beraberde avlanabilmek dileklerimle sevgiler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KAMADER Kartepe Turna Yarışması 24 Nisan 2011 | AVCI41 | Organizasyonlar | 3 | 14-04-2011 06:57 |
26-03-2011 av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 3 | 27-03-2011 22:56 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |
05.03.2011 Av Raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 21 | 10-03-2011 09:07 |
30.01.2011 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 06-02-2011 22:25 |