|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.İanın çok güzel bir gün oldu.Her ne kadar balığı bulamadıysakda ortam ve muhabbet harikaydı.Zaten amacınızda BALIK BAHANE SOHBET ŞAHANE değil mi..
Sanaldan tanışıpda reelde tanışamadığımız bir çok dostumuzla tanışma olanağımız oldu.. DAHA NE OLSUN...... Hele hele kaptanlarımızın uskumru ızgaraları bir harikaydı....
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman abi bende çok beğendim balığın tadını.Gerçekten diğer teknecilerin yaptıklarına hiç benzemiyordu..Bunlar yemek işinde 1. sırada.Ayrıca bizim teknemizde 5-6 kez çay servisi yaptılar.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selamlar arkadaşlar. çook yer değiştirdik tam balığı bulduk kaptan burdanda gidelim dedi hep gezdik yollarda gecti ömrümüz. iyi bir pazardı teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Hepimiz için çok güzeldi balık yapmaması bile neşemizi bozmadı bütün arkadaşlarımıza, abilerimize çok teşekkür ederim hele bilassa beni kırmadan gelen misafir olan hakan supçin arkadaşıma
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hakan gibi usta ve becerikli bir arkadaşımızı aramızda görmek gerçekten benide çok memnun etti.Ayrıca teşekkür ettim zaten kardeşime.
Kamil Bu mesaj en son " 02-05-2011 " tarihinde saat 19:30 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1 MAYIS Sığacık Organizasyonu VIDEOları | adolomorola | Site Organizasyonları | 33 | 26-11-2011 18:19 |
Sığacık Organizasyonu Bilgilendirmesi. | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 4 | 29-04-2011 08:55 |