![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Troya ve Kowaltski aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Troya Mert kardeşimin dediği gibi İzmir tüm sahil şeridi ile birlikte amatör olta balıkçılığı için bir cennet seçeneklerini belirtmişsin. Benim tercihim Mordoğan ve Çeşme'den yana olur. Seferihisar 2 hafta önce gittiğimizde bizi hüsrana uğrattı. Çeşme'de Alaçatı ve Çiftlikköy taraflarını önerebilirim. Geceden gitme durumunuz söz konusu ise yem olarak sülünez, borukurdu, yengeç, mamun ve sardalya alın. Takımlarınız köstekliden hırsızlıya dip kıbrısından gün doğumunda ekmekle mantarlı kıbrısa ve isparoz ve sardalya ile bırakma yapabilecek takımları yanınıza alın derim ben. RASTGELSİN
Kowaltski Balıklıova tarafında son 2 haftadır kmse balık alamamış çok enteresan bir durum arkadaşlar 2 gün üst üste gitmişler onlarda aynı dertten muzdarip tık dememiş. SAYGILARIMLA
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı için müsait ve bol balıklı yerler | bertugdogan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 21 | 27-01-2011 11:46 |
İzmir'de Dalış Malzemesi Satan Yerler | hasanova | ZIPKINLA SUALTI AVI | 4 | 26-11-2008 13:40 |
İzmir'de oturan arkadaşların dikkatine. | serkan_dalaman | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 2 | 10-02-2008 00:47 |
didim akbük'te karadan balık alınan yerler varmı bu dönemde | ahmetcakir09 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 16-01-2008 21:50 |
Bu mevsimde İzmir'de zargana avı olur mu? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 30-11-2006 08:13 |