|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harikasın Mazhar abi.
Çok güzel bir jest yapmışsın ve bu ortama katılmışsın. Onur hocam ve arkadaşlarının da seni çok güzel ağırladıklarından şüphemiz yok. Tekrarlanması dileklerimle. Teşekkürler bilgi ve paylaşım için.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili MAZHAR abi, ve rastgelsin üyeleri,
Sağolsun mazhar abimiz. org.yona gelmek istedi, bu bizim için bir şereftir. Elimizde geldiğince ağırlamak vede mutlu edebilmekti, Umarım bir kusur işlememişizdir. Uzak mesafeyi yılmayıp, gelmen bizi çok memnun etmiştir, allah razı olsun Buradan siz rastgelsin üyelerinin, sakaryada her zaman başımızın üzerinde yeriniz olduğunu unutmamanızdır. yeterki BİZ GELİYORUZ deyin, gerisi detaylardır. Ayağına sağlık MAZHAR ABİ, ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan
|
![]() Abim sana ne denir ki..
Tebrik ederim Başkada bir şey demem.. Harbi şekilde haber muhabirleri gibi sessiz sedasız ortadan kaybolarak, Biz dostları oradaymış gibi hisssettirecek bu güzel rapor için çok teşekkür ederiz.. Orada seni ağırlayan can dostlarada ayrıca teşekkürler.. Nepiniz sağlıcakla kalın.. Tekrar bir arada olmak ümidim ile.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sağolasın mehmetim güzel içerikli mesajın için. bu vesile ile bodrum seyahati ve balık av ve görüntüleri için tebrik ediyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar ben ancak yazmaya fırsat bulabildim özür dilerim .
Öncelikle sizin içinizden biri olan ve ta izmirden kalkıp bizim bu önemli organizasyonumuza katılan Mazhar abiye teşekkürlerimi sunmak istiyorum sağolsun bizleri varlığıyla mutlu etti onun nezninde tüm Rastgelsin üyelerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Birdahaki organizasyona sizleri daha kalabalık bekliyoruz sizleri ağırlamaktan onur duyarız. Biz Samader olarak elimiz erdiğince tüm misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamaya çalıştık ve çaba gösterdik umarım tüm misafirlerimiz organizasyonumuzdan memnun ayrılmışlardır . Eksiklerimiz tabiyki olmuştur bunlarıda düzeltmek için çaba göstereceğiz.
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mazhar abi seni tebrik ediyorum bu ilginden ve sakaryadaki dostların arasında rastgelsin ailesini temsil ettiğin için allah güç kuvvet versin ziyaretlerinin devamını diliyorum saygılar....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sakarya'dan selamlar | Erkan SÜLÜŞOĞLU | Tanışma | 12 | 09-05-2011 17:50 |
Selam dostlar ben Sakarya'dan Çağlayan | CK.54 | Tanışma | 13 | 03-05-2011 02:30 |
Sakarya'dan sevgiler... | Süleyman Çetin | Tanışma | 17 | 02-05-2011 07:41 |
Sakarya'dan Merhaba | Ferhat AYAS | Tanışma | 23 | 26-04-2011 08:09 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |