![]() |
#1 | |||||||
Üstad
|
![]() Kullandığım misina 0.26 iğneler 2 numara zokalı yem olarak çiftlik yeminin hamurlaştırılmış hali.
Sabah saati havanın yatık olmasından dolayı balığın yeme iştah göstermemesi dolayısıyla saat 11e kadar hiç birşey tutamadım. Saat 11 le 1 arasında havanın hareketlenmesiyle birlikte balıkta hareketlendi ve toplam tutmuş olduğum balıklar bu kadar ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 05-11-2011 " tarihinde saat 19:47 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Murat'cım iyi ki 11 ile 1 arası balık oynamış ALLAH korusun akşama kadar oynasaydı demek balıkları almaya tır ile gelecektik.
![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler afiyet olsunlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat yine turnayı gözünden vurmuşsun bizide mest etmeye devam ediyorsun tebrik ederim afiyet olsun....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel av olmuş
![]() Beraber ne zaman olta atmaya gidiyoz ondan haber ver ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Süleyman abi sorma yahu balıkları toplamak bi dert havayı beklemek bi dert tam bunlarla buluştum başka yerde avlanan arkadaş midesinden rahatsızlandı tel açtı dönmek zorunda kaldık hepimize rast gelsin inşallah
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() teşekkürler mesut dediğim gibi istediğin zaman kaçarız ama bi hafta dolu bi hafta boş olarak gidiyorum 2 gündüz 1 gece kalıyoruz giderken bir tek ekmek alırız çünkü balık ziyafeti çekiyoruz bunların fotolarını koymak istemiyorum maddi yönden alanda var alamayanda
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Muraat,çok güzel hareketler bunlar..Konuşturmuşsun yine sanatını.Okullar kapanıyor,beraberde gideceğiz nasipse.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili murat yaptığın av ve raporu için seni kutluyorum. afiyet şeker olsun sevgilerimle.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29.05.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 20 | 16-06-2011 20:48 |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
21 Haziran Çeşmealtı Balık Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 26-06-2009 21:17 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |
4 Haziran Balık Avı Yarışması | Taygun KOCABIYIK | Organizasyonlar | 2 | 03-05-2006 15:25 |