|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abim tebrikler turnalar güzel daha bereketli avlara inşallah.
Birşey sormak istiyorum bu sene kalkan olmadı mı? Geçen senelerde kalkan avlarınıda paylaşmıştın.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() teşekürler mesut kardeş dahada güzelleri size nasip olsun teşekürler anıl kardeş cok daha güzelleri sana nasip olsun
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abi yine bol turnalı güzel bir av olmuş..
tebrik ederim ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekürler veli kardeş
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() adaşim cok iyi av olmuş turnayı gözünden vurmuşun afiyet olsun hic turna yemedim tadını bilmiyorum 1 tane gönderirsen bi tadına bakayım adaşım
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bozulmayacağını bilsem gönderirdim istanbula yolun düşerse beraber avlana biliriz orhan abi
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi harikasın...
Bak bende sonunda göl balıkçısı olacağım, bu görüntüler insanı hoplatıyor. İş yerinde 2 arkadaş var gölcü. Onlara randevü yazdırdım. Fırsat kolluyoruz. Büyük olasılıkla bizde terkos taraflarına gideceğiz. Senide ararım gidersek orhan abi.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekürler terkosa gidecekseniz boy veya kasık cizme alın olta atacak yer cok az. cok sazlık var içi sarılı dışı turna veya sazan desenli bol kasık alın yanınıza balık şu an onu tercih ediyor hafta ici perşembeleri izin yapabiliyorum bu sene denk gelirse işallahbende katılmak isterim
![]() |
![]() |
#19 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() istanbulda kardeşim var bazen oraya geliyorum tel ver gelince nasipse ara av yaparız adaşım
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.09.2010 turnalar | turna | Tatlı Su Balıkları | 11 | 29-10-2010 09:48 |
nereye gitti bu turnalar | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 17-11-2009 10:22 |
iftarlık turnalar | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 31-08-2009 19:21 |
buyuk turnalar | tasma | Tatlı Su Balıkları | 17 | 17-04-2009 08:03 |