|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
İshak abim açıklaman için çook teşekkür ederim.. Ben zaten biliyordum senin nasıl davranacağını .. Benim vurgulamak istediğimi eminim ki sen çok iyi anlamışsındır.. 3. şahısların yanlış anlamalarına mehal vermemek adına bunu vurgulamak ve geçmemek istedim.. Ayrıntılı raporun ve hazırlamış olduğun video için çok teşekkür ederim emeğine sağlık.. ![]() ![]() Bu mesajındaki KARAGÖZ TARLASI ayrı bir güzel.. ![]() Daha güzelleri bizlere denk gelsin .. ![]() ![]() Seninde oltan kırılsın emi..... ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Canım kardeşim, tez zamanda tutacağın kallavi çupraların sırt dikenleri avuç içlerini delsin emi... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Amaaaa Neredeeee.... Git 100 gel 100 daha kendilerini gösteremediler gitti.. Sene başından beri 5 Paşacık o kadar.. Ama ümitliyim olacak olacak.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil abi çok iyi diyorsun ama nerede??
![]() ![]() ![]() Sen birşeyler biliyorsun sanırım.. ![]() Yoksa Küçük bir kaçamak mı yaptın.. Duydum ki Aliağa civarı yapıyormuş havadisler geliyor ama ilk ağızdan duyalım.. ![]() Haberler iyi mi?? hasılat nedir?? Görüşelim.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
36 saatlik deniz serüvenim. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 30 | 22-04-2010 19:13 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 06-11-2008 19:47 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:20 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:19 |
kocabalıktan 1 saatlik süper hasılat:) | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 05-11-2008 20:04 |