|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ulaş kardeşim ellerine sağlık. Bu kareleri ölümsüzleştirdiğin için teşekkür ederim. Umarım yakın zamanda anılarımızı tazeleme fırsıtı buluruz. Daha güzel kareler yakarız. Şu testere muhebbeti ne anlamadım.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() hımm anladım
şu a. b .c şıkları bu adam ne yapmaya çalışıyo |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() fotolara bakıyorum da orası tam piknik yapacak yer ee balık ta var daha ne isterizzz ayarlayalım da çoluk çocuk hem piknik yapalım hem av yapalımmm ne dersin tavla da atarız olmaz mı
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bu yılki balık durumu nasıl DEMİRKÖPRÜDE sazan cıkıyormu ben salihlidenim yıllar önce güzel SAZAN YAYIN avlarım olmustu simdi ANTALYADA çalıştığım için gidemiyorum SAZANIN hası demirköpruden cıkar rasgelsin...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu yılda balık çok olacak izlenimlerime göre çünkü her metrekarede balık atlıyor
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Salihli Demirköprü Barajı sazan avı | ukg79 | TATLI SU AVI | 13 | 19-09-2011 11:20 |
Salihli Demirköprü Barajı ilk Trofe | ukg79 | TATLI SU AVI | 29 | 24-06-2011 13:57 |
Demirköprü Barajı (1) Salihli/MANİSA | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 21-06-2011 13:58 |
Salihli Demir Köprü Barajı AV-1 | dizel45 | TATLI SU AVI | 15 | 18-08-2010 07:25 |
2009 avları (Salihli-Demirköprü Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 17 | 17-02-2010 21:05 |