|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim Öner abi kareler gerçekten çok güzel, balık, yemekler, ortam gerçekten şahane.
Devamını diliyorum abi. Rastgelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Öner güzel bir sezon açılışı olmuş ekibi kutlarım,kareler harika sazanlara hele diyecek yok bizde sizlerin sayesinde yakalamasakta böyle resimlerle avutuyoruz kendimizi,tekrar tebrik ediyor rASTGELSİN DİYORUM.sELAMLAR.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Evet abi seninde dediğin gibi güzel sayılacak bir açılış oldu en azından ilk avımda balıksız dönmedik gerçi balık olmuş olmamış pek önemli değil yeterki gönüller bir olsun tabiyki balıkta çıktımı çok daha iyi oluyor... ![]() Senin sözüne ben katılmıyorum (resimlerle avutuyoruz kendimizi) ben sizi biliyorum sizlerin yani Samader yönetiminin ve üyelilerin yaptıkları en kral balıktan bile çok değerli... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bende Sezonu Açtım ;) | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 63 | 22-11-2010 14:31 |
Av Sezonu... | ilhanmania | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 14-06-2007 17:23 |
Arkadaşlar ilk defa ciddi bir topic açtım.Destek istiyorum | atomik07 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 14-09-2006 14:41 |
Nihayet | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 02-08-2006 23:18 |
Sezonu açtım (İspendekler) | arm59 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 26-05-2006 02:52 |