|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Banned
|
![]() Veli tebrik ederim güzel bir av olmuş. 15 ekmek ile ne avlayacağını anlayamadım ama..!??
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 15 Ekmekle siz kendinizi doyurmuşsunuzdur bana öyle geliyo
![]() Güzel av olmuş veli abi aylar sonra bir paylaşımını gördük gözlerimiz yaşarmadı değil doğrusu. Devamını diliyorum..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() ah veli beni hiçmi görmüyorsun hep uzun kollu giyerim arkadaşlar benimle giderken dalga geçiyolar bende içimden ben sizi yarın görcem diyorum tabiki hepsi pancar gibi olmuşlar çıtlarını çıkarmıyolar balıklarda güzel afiyet olsun kardeşime
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Veliiiiiiiiiiiiiiiii uzuuuuuuun bir aradan sonra nihayet bir paylaşım gördük sizden.Kızımız büyüdü herhalde.Yanlış hatırlamıyorsam kızımız olmuştu.
Neyse inşallah bundan sonra bol bol paylaşımların olur.Oltan her daim dolu gelmesi dileğimle...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Veli kardeşim çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() arasıra böyle ilginç süprizler yapıyorum ![]() güzel yorumun için teşekkür ederim süleyman abi ![]() irfan abi kefaller kendi takıldı oltaya hatta bir tanesinde haberim yok tu yakalandığından topun ortalarda olamadığını anlayaınca farkına vardım ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Vayy Veli abim sahalara geri dönmüşsün maşallah, balıklar güzel tebrik ederim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Antalya li zipkincilar | adainternetcafe | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 20-08-2009 06:56 |
Antalya-kundu kiralik tekne | akkasq | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 17-01-2009 22:55 |
Antalya | 7meric | Tanışma | 30 | 03-12-2008 00:25 |
turgay , mendirek , BARBAROS Doğumgününüz Kutlıu Olsun | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 01-09-2006 09:01 |