![]() |
#4331 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mübarek Miraç Kandilinizi kutlar ,hayırlara vesile olmasını dilerim.
Sponsored Links |
![]() |
#4332 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4333 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#4334 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Zig zag olayına gelince nasip olursa yakında hep bereber yaşayayacağız 10 numara bir yer öğrendim dolu kovalarla gelmiş arakadaşlar gerisini siz düşünün ? Bu arada geçen hafta içerisinde Ufak bir yolculuk yapıp Manisa'ya Halil Abinin yanına çay içmeye gittim bir sohbet bir sohbet saat 01.00 olmuş ![]() ![]() ahh yollar yakın olsada her akşam birlikte çay içsek burdan da herşey için teşekkürler abi |
||||
![]() |
![]() |
#4335 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
mübarek kandil için iyi dilekleri ben de sunarım balık dostları ile bir arada olmak gerçekten çok güzel oluyor teşekkürler Övünç
![]() |
#4336 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkeze merhabalar;
Uzun bir süre şehir dışında olduğumdan,internete girememiştim,siteye bir girdim şoke oldum neyse, Kahveyede; son Halil abinin mesajından sonra ( 15 günnnn ) uğrayan olmamış, Balık bahane,muhabbet şahane? Neyse iki gün sonra Kandil. Şimdiden kandilinizi kutlarım.Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
#4337 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yarın beraat kandili arkadaşlar hepinizin kandili kutlu olsun.Umarım bu kandiller iyiliklere ve güzelliklere vesile olur.Sevgi ve saygılarımla.
![]() |
![]() |
#4338 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tüm aileye hayırlı cumalar hayırlı kazançlar allah işlerinizi rast getirsin....
![]() |
#4339 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostlar :hayırlı cumalar .iş sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar,balığa çıkacaklara ise gönüllerindeki trofeyi yakalamaları dileğimle Rastgele.
![]() |
#4340 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar abilerim, ben İzmir'de öğrenciyim. Haftasonlarım genelde boş oluyor.
Balığa çıkan abilerim kardeşlerim olursa eşlik etmek isterim. Burada yaşıtım olan arkadaşlarımın pek ilgisi yok, malum bizde babamızla buyuklerimizle gitmeye alışmışız balık tutmaya. Şimdiden teşekkür ederim böyle samimi bir ortamda balıkseverleri görmek çok güzel. Herkese sağlıklı günler
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |
rastgelsin | seckinmisket | Tanışma | 13 | 10-06-2009 10:26 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |