![]() |
#11 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Serkan'ım gözünüzaydın bol bol resimler gelir artık sizlerden bizimde burada gözümüz gönlümüz şenlenir artık. Sami'siz mi gittiniz balığa
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aaaah ah. Ne vardı sanki o gün ben de sizinle gidebilseydim.
Kardeşim güzel av yapmışınız bee... Tebrikler...
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler serkan abii güzel av olmuş
![]() ![]() bu arada gelemeyenler icin burada selam yollamak istiyorum serkan abii buradan oy oy cok heycanlandım geneee buradan tokat erbaa ya selamlarımı iiletmek istiyorum sanrım selamım gittti birilerine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DERİN MAVİNİN YARGICI 87 A Rh(+) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ VOLKAN ATAMAN D.M.Y dalamamanın acısını bilirmisiniz? ![]() ![]() Bu mesaj en son " 25-05-2006 " tarihinde saat 01:35 itibariyle VOLKAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ve aleyküm selaaam.... Onların da sana selamı var Volkan...
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Ve aleyküm selaaam aleyküm selaaam mustafa abii
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Bu resimlerde bu haftadan...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Toplam 4,5 kilo balık aldık...Ama kızılkanatlar ve sazanlar suya geri bırakıldıktan sonra...Mustafa yine formundaydı...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Zaman zaman yağmurlu, zaman zaman güneşli, kısmende rüzgarlı bir günde güzel bir av oldu. Şu 30 haziran gelse de sazanları ve kızılkanatları salmayı da bıraksak... (Bu arada 4,5 değil 4,6 kg)
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler team amasya güzel av olmuş yalnız ben ikinci resimdeki amcayı cıkaramadım
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() O amcayı çıkarıpta ne yapacaksın ki... Ondan birşeyler öğren yeter
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz levrekleri. | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 50 | 05-02-2007 09:34 |
Sezonun İlk Balik Avi | levent_izmir | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 09-10-2006 12:34 |