Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 01-07-2011, 20:44   #41
tigerson
Çımacı

tigerson kullanıcısının avatarı

Adem abi teşekkür ederim

Alp abi asıl ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için umarım havalar güzel giderde bu güzel yaz günlerinde daha nice güzel raporlar paylaşırız hep beraber bir kaç defa daha çıkayım diye iki hafta daha erteledim tatili cümleten rastgele.

İbrahim abi teşekkür ederim

evren kardeşim teşekkür ederim, senin levreğide gördüm harika afiyet olsun, nice bereketli güzel avlara

teşekkkür ederim raif abi, estağfurullah abi ne demek,önerilerinizi dikkate alıcam,yanlız çapasız avlandığımız ve aşağıdaki hareket sürekli olduğundan nerede ne zaman geleceği belli olmuyor abi bir iğnede gayet iri balık yakalıyosun çektiğinde bakıyosun atındaki iğnede birtane limit altı gelmiş, sonrası malum ama en azından fotoğraflama konusunda özen göstereceğim, teşekkür ederim samimi yorumunuz için raif abi,saygılarımla
Buca / İzmir
tigerson Çevrimdışı  
Sponsored Links
Eski 01-07-2011, 21:48   #42
aacaipman
Çımacı

Alıntı:
tigerson tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
volkan hocam teşekkürler iyi dileklerin için, tekne bizim sayılır sezonluk kapattık şaka biryana burdan paylaşmam forum kuralları gereği uygun olmadığından gün içinde övünç kardeşim veya ben yardımcı olurum,görüşmek üzere.
valla sevinirim bende esim ve kizimi goturmek isterim cunku
05553878838
aacaipman Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 21:53   #43
tigerson
Çımacı

sayfa yenilemeyi unuttuğumdan raif abiden hemen sonra yazıyorum sandım

tuncay abi senin mesajlarıda yeni farkettim,kurarız abi denizli team sıpacı team kuracaklar yoksa bizimkilere kalsak
Buca / İzmir
tigerson Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 21:56   #44
Raif Yelkenci
Kaptan

Raif Yelkenci kullanıcısının avatarı

Ramazan Ufuk asıl ben size teşekkür ederim duyarlı nazik mesajınız için anlattıklarınızdan ilk başta ben tüm dostlar yeterince..... aydınlandık küçük mercanların çaresizlikten o resim karelerinde olduğuna hemfikir olduk sadece Öğünç kardeşimizin diş hekimi Ziya korkut beye ceabı biraz sert olmuş ama inanıyorum ki oda iki satır ile bunu düzeltir.Sizin paylaşımınızda denk geldiği için söylüyorum bizler bu eşsiz çok kıymetli hobimizi her daim yapmak istiyorsak özellikle bir kaç sene sonra emekli olucak olan bendeniz için genç yaşlı herkes için balık tutmak istiyorsak büyümeye müsait olan balıkları azat etmeliyiz diye düşünüyorum ben bu konuyu sizlerle paylaşıp tartıştığımız için çok memnun oldum sağlıcakla kalın rastgele arkadaşlar.
Eski 01-07-2011, 22:13   #45
delvel
Kaptan

delvel kullanıcısının avatarı

ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız
maşallah diyelim
tebrık ederim şahane bir av olmuş...

VeLi GÜRAL
1983 oRh+
ANTALYA
since 1903

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK....
delvel Çevrimdışı  
Eski 01-07-2011, 22:20   #46
Raif Yelkenci
Kaptan

Şu an aklıma geldiği için sizlerle paylaşmak istedim yılar önce daha teknemiz yoktu bir abimize eşlikettik bizi bir misafir yerne götürdü daha acemiyiz tekne işinde sinek iğnelerle isparoz izmarit ikili üçlü çekiyoruz yarım saatte küçük bir koayı doldurduk oana kadar sesini çıkarmayan ustamız bir kaç küçük lidakiyi koaya atınca hemen parladı aynen şunu söyledi siz bu küçük lidakileri tezgahtan para erip alırmıydınız diye bizde onları aynen denize iade ettik söyledikleri yüzdeyüz doğruydu biz bu işi amatörce yapıyoruz yoksa tekne al senede bakımına yemine mazotuna liman kirasına 4-5 bin lira para harcıyoruz bu parayla ne kadar çok mezattan balık alabiliriz ama iş bunun keyfinde o balıkla yapılan mücadelede öyle değilmi başınızı ağrıttım kusura bakmayın selamlar.
Eski 01-07-2011, 23:36   #47
Halil İplikçi
Kaptan

Halil İplikçi kullanıcısının avatarı

Raif kardeşim ekip adına güzel yorumlarınıza teşekkürler
Övüncüm Ramazanım burada herkes yorum yapabilmeli müthiş ava sivriliğinizden
raiting düşürtüyorsunuz keşke sizi tanısalar..
forumdaki herhangi bir paylaşıma yazarken bir daha düşünülmeli polemiğe çanak tutmamalı daha
başlamadan bitirmeli bu hepimiz için geçerli

Hüsnü Halil İplikçi

Bu mesaj en son " 02-07-2011 " tarihinde saat 00:02 itibariyle Halil İplikçi tarafından düzenlenmiştir....
Halil İplikçi Çevrimdışı  
Eski 02-07-2011, 00:08   #48
Raif Yelkenci
Kaptan

Halil abi teşekkürler çokta haklısın sözlerinde .
Eski 02-07-2011, 01:50   #49
tigerson
Çımacı

Alıntı:
delvel tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ufuk abi denizdeki kırmızıların hepsini toplamışsınız
maşallah diyelim
tebrık ederim şahane bir av olmuş...
Veli'ciğim çok teşekkür ederim, yok yok kaptanımızında dediği trolle av olmadığı sürece günde ikibin adet mercan da çekilmiş olsa bereketinden ödün vermez o bolge bizimde okadarında gözümüz yok haliyle daha çok sürecek bu resital İnşallah
Buca / İzmir
tigerson Çevrimdışı  
Eski 02-07-2011, 09:40   #50
rkacar
Çımacı

rkacar kullanıcısının avatarı

artık yorum yapmayacagım övünç gerek yok.......

Ramazan KAÇAR
K.bağlar - İzmir
1982 - A rh+
rkacar Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları