|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() ben de başkaları balıkları çekerken discovery gibi seyrediyordum ama kendim tutunca gerçekten müthiş oluyor .
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Banned
|
![]() Abi fevkalade bir trofe olmuş tebrik ederim...Yem olarak ne kullandığınıda paylaşırsan memnun olurum .
Esenkalın.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() yem olarak canlı iri teke kullanıyorum .
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Çok güzel av olmuş emeğinize sağlık...Canlı teke arıyorum bulamıyorum, nereden aldığınız yada çıkarttığınızı merak ettim. Birde sanırın karşıyakadan açılmışsınız... bereketli nice avlr dilerim.
Ümit AYTAŞ Sürdürüebilir Deniz Yaşamı Aktivisti/İZMİR 1979 (ORh+) Ey kör, Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş Bırak onu bunu da şu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın O da boştur boş... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() balığa inciraltından çıkıyorum yemi de kendim çıkarıyorum .
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() İlginize teşekkür ederim. Canlı tekenin her daim en iyi yem olduğunu düşünüyorum. Ben kıyıdan bütün karides ile av yapıyorum özellikle eylül ekim aylarında levrek yakaladığım oluyor. Canlı teke çıkarabileceğim bir yer bulursan süper olacak. İnciraltını bir kenara not ettim bile...Saygılar ve sevgiler sunarım.
Ümit AYTAŞ Sürdürüebilir Deniz Yaşamı Aktivisti/İZMİR 1979 (ORh+) Ey kör, Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş Bırak onu bunu da şu gönlünü hoş tut hoş Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın O da boştur boş... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergun abi kutlarım yine gerekeni yapmışsın eline sağlık sağlıcakla kal.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel bir gün yasamşsın tebrikler.biz istanbulda böyle balıkları rüyamızda belki görürüz
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ergün abi gerçekten muhteşem güzellikte bir av olmuş...
![]() Kim bilir ne kadar heyecanlı anlar yaşatmıştır sizlere bu gransoz Lidaki avlarınızında böyle güzellikte geçmesi dileklerimle... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ergun abi
![]() ![]() ![]() Ben 750 gr.lık balığı çekerken ne keyif alıyorum. Sen bunları çekerken kimbilir ne mutlu, tarifi zor bir keyif duyuyorsun. Gerçekten bir trofe olmuş. Delikanlı için de süper bir tecrübe. Büyük balık yakalamasını ilk elden öğreniyor. Ama abi dikkat ! Boynuz kulağı geçer demişler ![]() ![]() Çok tebrikler. Avlarınız hep böyle rast gitsin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
25 06 2011 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 23-09-2012 16:58 |
8-7-2011 İzmir Körfezinde Granyoz Avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 13 | 18-08-2011 18:16 |
21/05/2011 Avı (İzmir) | xanderzone | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 24-05-2011 11:01 |
19 Mayıs 2011 İzmir Körfezi av raporu | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 10 | 21-05-2011 10:11 |
Saros Körfezi'nde 2 kişi vurgun yedi | Sinan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 07-07-2006 07:17 |