|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() merhaba arkadaşlar
başlık için kusura bakmayın resimleri bir arkadaşa gönderdim cevap olarak bunu yazdı . neyse sabah saat 5.15 gibi limandan denize açıldım ve avlak yerine vardığımda ilk 1 saat birşey yoktu sonra ilk vuruş 3 kiloluk bir granyoz geldi sonra 1 tane kiloluk sonra saat 10 a kadar tık yok sonra gerçek show başladı yaklaşık 1 saat. son balığı da genellikle kepçe kullanmadığım için kaçırdım. . tekneyi topladığımda toplam 8 balık aldığımı gördüm 1 tane levrek gerisi granyoz . 1 kilodan başlıyor 3.5 kiloya kadar değişik ebatlarda vardı .böyle giderse lidakilerin pabucu dama atılacak gibi . ama granyozun sert karşı koyması daha güzel . bakalım bu furya daha ne kadar sürecek . Büyük balığın yukarı gelmesi daha bir başka oluyor .inşallah yarın bacanakla çıktığımda da böyle irileri denk gelir . herkeze böyle güzel avlar dilerim. rastgelsin hava 3-5 batı yem canlı iri teke takım 0.50 ve iri iğne derinlik 25m [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERGUN DÜRÜSEL 0532 231 84 38 1958 İZMİR RH+B Bu mesaj en son " 11-07-2011 " tarihinde saat 15:41 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: başlık değişimi |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ergun kutlarım süper balıklar.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel bir av olmuş.
Granyoz (Kaya Levreği) bence bu balığın tadı çok güzel fakat tutmak nasip olmadı. Nerede yakaladığınızı çok merak ettim. Sonraki avlarınız bereketli geçmesini dilerim. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Üstad
|
![]() canlı iri teke ile avlıyorum . rastgelsin
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Maşallah ne kadar güzel balıklar öyle
Siz bu avı güzel gerçekleştiriyorsunuz Tebrik ederim
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim güzel bir av olmuş
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler avlarınız daim olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() çok güzel ve bereketli bir av olmuş gerçekten.
![]() ![]() ![]() inşallah daha iyileri daha güzelleride nasip olur tekrar tebrikler. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah nasiplisiniz.Çok güzel balıklar denk gelmiş.Devamını dilerim,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel bir av olmuş. Emeğinize sağlık...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir'de jig yapan var mı? | izmir3535 | Sırtı-Seğirtme | 105 | 02-01-2015 17:35 |
2-7-2011 İzmir Körfezi'nde granyoz avı | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 27 | 27-07-2011 09:19 |
Kingfiseman 29.08.2010 show | kral dolmuşcu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 03-09-2010 07:19 |
13.03.2010 Çeşmealtı günü (lidaki show) | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 17-03-2010 22:32 |
BOAT SHOW istanbul | Rauf | Organizasyonlar | 12 | 14-03-2007 21:40 |