|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu bankada hesapları olanlar bu yazıyı okuduktan sonra hala müşteri olarak kalırlarsa büyük ayıptır şu yunandan dost ayıdan post olmazzzzz.
geçenlerde zaten nerdeyse bir pilotumuzu şehit ediyorlardı.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ayrıca hiç Yunanlı tanıdın mı bilmiyorum, ama ben Yunanistan'da kısa da olsa bir süre kaldım. İnsan ve millet olarak bizden neredeyse hiçbir farklılıkları olmadığına emin olabilirsin. Her yerde olduğu gibi (ki bizde de bol miktarda mevcut) fanatikler onların arasında da var. Ama bu hatalı kişilerin suçunu tüm topluma yüklemek yanlış olur.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [quote=katiti]Taygun bu kadar sert yorumlar yapma bence. Uluslararası politika bambaşka boyutlarda tartışılması gereken bir alan.
Ayrıca hiç Yunanlı tanıdın mı bilmiyorum, ama ben Yunanistan'da kısa da olsa bir süre kaldım. sevgili mert ;sen yunanistan'da kısa bir süre kalmışsın ve fikir sahibi olmuşsun fakat ben orada doğdum.barışta kardeş gibi görünen ufacık anlaşmazlıkta düşman kesilen 40 senelik komşuluk yapıpta seni bir anda tanımayan insanlar gördüm ben.Bu yüzden fikirlerini ve sert yorum meselesini gözden geçirmeni temenni erderim.sevgilerimle.ilhan bahçeci ![]() ayrıca tatlı su avı yapan arkadaşlar benden de bir tio. geçen hafta çeşme eski yol üzerinde bulunan manzara kahvesinin altında bulunan göletlerden 7 kiloluk aynalı sazan çekmiş arkadaşlar,tatlı suculara duyrulur. Yem olarak küspe ve solucan kullanmışlar,bende bir iki sazan yakaladım ![]() ___________________ İlhan Bahçeci izmir-1966 Bu mesaj en son " 27-05-2006 " tarihinde saat 06:46 itibariyle arogi tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlhan Abi o dediklerini ben de kabul ediyorum, öyle insanlar mutlaka vardır. Fakat aynılarından bizim aramızda da yok mu sence? Ben sadece kötü örnekler yüzünden böyle bir genellemeye gitmeyelim demek istemiştim. Sevgilerimle...
![]() |