|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Dileğim sizinde bir gün bunları gerçekleştirmenizdir.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Erdoğah abi emekliliğin hayırlı uğurlu olsun ilk önce ama benim tam yarama bastın
normalde benim 4 senem vardı emekliğime yeni yasalar işte siyasete girmek istemiyorum emeklilik hayatının gönlüne göre geçmesi dileğiyle
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yeni yaşamınızda mutluluk ve sağlıklar sizinle olsun.Hele sigarayı bırakmanız harıka.Bende emekli olalı 1 yıl,sigarayı bırakalı 12 yıl oldu.
Size küçük bir kaç önerim olacak; ...sık-sık bulmaca çözün ...Balık tutmanın haricinde hobi edinin ...uzun yürüyüş yapın ...mümkünse kahvehanelerden uzak durun ...Çalışırken yapamadığınız şeyleri yapmanın yollarını arayın. Bunlar sağlık için uyguladıklarım,vücudun tembelliğe alışmaması, çalışırken olduğu gibi aktif kalabilmek için gerekli şeyler. Umarım başınız ağrımamıştır.Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hatırlıyormusun Üstad,birkaç gün öncesi senle tanışmıştık Aliağa da..Hep güzellikler yaşaman dileğiyle...
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Erdoğan abim hayırlı olsun..
Madem hayıtında yeni bir dönem başlattın.. Bu yeni hayatında Sevdiklerin ile birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim.. Herşey gönlünce olsun.. Senin sıralı metnine bir kaç acizane tavsiyeler ile cevap yazmak isterim.. 1- Emekliliğe sevk olmak bence önemli değil İnsan ihtiyaç duyduğunda çalışmadan duramaz... Buda İyi Birşeydir Çalışan demir Paslanmaz.. ![]() 2- Kızınız ünüversiteyi bitirmiş ama belki okul hayatına devam eder. Buda iyi birşeydir Belki daha iyi bir yere gelmek isteyebilir... 3-İşte önemli olan Sigarayı Bırakabilmek.. Bunun işaallah devamı gelmez .. Bir ömür boyu Kullanmazsın.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
1- Kolay kolay boş kalmam. 2- İnşallah devam eder.Benim için sakıncası yok. ![]() 3- Geri dönüş yok. ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sıgarayı bırakanların durumlarındaki değişiklikler | MAVİ FENER | SAĞLIK | 2 | 20-07-2009 12:44 |
(25 Mart 2006 tarihinde yürürlüğe giren son değişiklikler | levrek | Dökümanlar ve Makaleler | 0 | 31-03-2006 18:22 |