|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() 4. yılda senden daha büyük balık tutmasını öğretilsin.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() 1 ay nasıl geçecek bilmiyorum artık oruçtan yılmıyorum ama balığa gidemeden nasıl durcaz bilmiyorum... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dur şimdi orayı karıştırma şu 3. yılı hele bir tamamlayalım..
![]() ![]() ![]()
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan
|
![]() Öner abim yine sana yakışan bir av ..
Bu sazanı Senin için, bu yılın başlangıç trofesi ilan ediyorum.. Ramazan sonrası hem sular biraz çekilir hemde bu yakaladığın balığın akrabaları Biraz daha gelişir.. Haydi bakalım şimdiden Rastgelsin.. Seyit kardeşiminde nasibi bol olsun.. Emeğine sağlık.. Afiyet olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner döktürmüşün yine.Maşalallah.ben hala sazan sezonunu açacağım.Ama ben gidince size kalmayabilir
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel bir balık
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ÖNER abi vlaa kuzu gıbı masallahhhh kepçe tanıdık geldı bana ugurlu geldı galıba
![]() paylasımın ıcın tesekkurler abı
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Demirköprü Barajı (5) | adolomorola | TATLI SU AVI | 46 | 16-08-2010 21:17 |
Demirköprü Barajı (4) | adolomorola | TATLI SU AVI | 23 | 11-08-2010 21:22 |
Madran barajı | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 20 | 04-08-2010 19:42 |
Demirköprü Barajı (3) | adolomorola | TATLI SU AVI | 39 | 22-07-2010 19:46 |
2009 avları (Soma-Seviçler Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 14 | 19-01-2010 21:59 |