|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() atçek misina öneri bekliyorum çok baligim gitti ip misina kullaniyom kilipsi firdöndü dibinden bir mütten sonra kopuyor çok baligim kaldi kasikla ben bilemedim çok ip örgü misina denedim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Emrah kardeş fırdöndü ile kaşık arasına ince çelik tel kullanmanı öneririm.Turna ve tatlısu levreğinde bende çok kaşık koparttığım için böyle bir yol bulmuştum.fırdöndü ile kaşık arasına birkarış veya daha uzun çelik telle kaşıklarım kurtulmuştu.Rastgele.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Emrah sağlam misinala iş bitmiyo döndükten sonra bakımını yapmazsan her türlü kopar Ufak bez parçasını ıslatıp misinayı araya koyup başka yere aktarman lazım daha sonra bezi tekrar ıslatıp yerine aktarmalısın o zaman uzun ömürlü olur yarı yolda kalmazsın
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Dişli balıklarda misina kopması olayını çok yaşarız bu yüzden Hayrettin ustamında söylediği gibi çelik tel kullanmanız gerekebilir. Probleminiz eğer bu yüzden değilse size bir kaç misina önerebilirim ama öncelikle bu söylediklerimizi denemenizi öneririm.. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bence ip misinaya düğüm atmakla ilgili bir poblem olabilir.ben dam'ın 0.16lık kırmızı örgüsünü kullanıyorum çok memnunum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karagöz balığı için misina önerisi | bluedreams | Misinalarla İlgili Herşey | 10 | 28-11-2011 17:38 |
Yem takma ve sağlam düğümler | cevat2 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 6 | 24-06-2010 17:59 |
Organizasyon önerisi | RULUDAG | Organizasyonlar | 26 | 10-04-2007 10:41 |
Yem takma ve sağlam düğümler ile ilgli düzeltme | cevat2 | Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler | 4 | 12-03-2007 20:48 |
fish finder önerisi ltf | Alparsbeğ | Balık bulucular- Sonar | 1 | 17-01-2007 10:29 |