![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sazan yemlme yöntemlerinden bir tanesi de soğan çuvallarını bilirsiniz bunun içine ekmek fırınından aldığınız bayat ekmeklede yapabilirsiniz çuvalın içine 1 kg lik taş atmalısınız ki dipte kalsın bir iple kıyıya bağlayın avlanacağınız bölgeye 1 gün önceden bırakmanız yeterli ava başlayacağınız zaman ipi tutarak silkeleyin ve ava başlayın durdurmak mümkün olmayacaktır benim tavsiyem 2 m lik kamış derinliğe ve avlanma bölgenize göre ve şamandıra derinliği iyi ayarlamanız gerekli şamandıra bir miktar batıp tekrar çıktığı zaman derinlik ayarlaması iyi demektir ve hassas olur iyi avlar
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar haftasonu derede yüzdürme yapmayı düşünüyorum yem olarak ne kullanmamı tavsiye edersiniz?? yüzdürmede genellikle yılancık geliyormuş.solucan veya mısır uygun mudur??
![]() |
![]() |
#43 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
çeşitli yemler al.. mesela 0,5 kg un al hamur yaparsın. ekmek nasıl olsa vardır.toprak solucanı götür.marketlerde satılan konserve mısır alabilirsin. evde iri bugday haşla. akşadan kalan makarna da olabilir..çeşit çok..ta.. senin o balıklar ne cistir ve ne yer ?? onu bilmek lazım. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi yüzdürmeden kastım dediğin gibi şamandıra.Buralarda genelde solucan kullanmak gerektiğini söylüyorlar ama ben dediğiniz gibi her yemden yanıma alıcam önerileriniz için teşekkürler..
![]() |
![]() |
#45 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() serkan yüzmese daha iyi balık ürker sazan çyle bir tip ki ani bir hareket
gitti
![]() |
![]() |
#46 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() zaten gittiğimiz yerlerde yüzdürme pek işe yaramadı akıntı oldugundan yerınde durmuyor kursun ile dip attım gecen hafta 3 tane çıkarttım bakalım bu hafta havaya da bağlı belki sayıyı arttırabilirim
![]()
![]() |
![]() |
#47 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar
macun kıvamında kötü kokan bir yem gördün birkaç sene önce , acayip balık geliyodu , adamın biri narlıdereden aldım dedi onu kim yapar bilen varmı? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çiftlik yemini suda biraz bekletip yumuşatıp kullanıyorlar. İçine sertleşmesi içinde yumurta akı vs. gibi değişik maddeler ekliyorlar.
![]() |
![]() |
#49 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ya bu başlı başına bir bilim dalı olmuş, valla epey ders çalışmak gerekecek, acaba bir üstadın yanında kurs mu alsak
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
abi nittin ya ne bulduysan takmışsın iğneye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yapay Yemler ve Kullanım Teknikleri | alarga | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 14 | 16-05-2012 08:48 |
yetiştiricilikte yemler... | jellyfish | Su Ürünleri | 18 | 18-04-2007 16:00 |
Yapay Yemler | HALDUN YALIMLI | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 16 | 15-01-2007 14:34 |
Yemler bölümü... | ykmk | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 9 | 11-07-2006 14:08 |
Balıklar ve yediği yemler.. | Anıl ÜNALAN | Olta Avcılığı Dökümanları | 14 | 02-02-2006 06:34 |