![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim Abi güle güle kullan, umarım güzel balıklar yakalarsın bununla da
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi dükkanın malzemeleri tamamlandı herhalde artık açarsın bi dükkan
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi benim de benzer bi amaçla yaptığım bir takımım var, ağırlıklı levrek amaçlı yapıldı.
Remixon Double Bllack 2.10 m 20-40 atarlı kamış Shimano Hyperloop 2000RK makine her ikisi de oldukça hafif malzemeler. kullanırken hiç yormuyor gerçekten.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Para ile imanın kimde olduğu belli olmaz Sami benimkisi gizli yatırım,buzdağının görülmeyen tarafı önemlidir.
![]() |
![]() |
#28 | ||
Guest
|
![]() arkadaşlar benim balıkta kullandıgım makina ve kamışları görseniz...
aglarmısınız/gülermisiniz bilmem ama herhalde çok şaşırırsınız..... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Guest
|
![]() sami kardeş.kamış desen 4 metre tatlısu kamışı en ucuzundan alba vs.. .üzerine 4 adet porselen halka ve makina yuvası montjı yaptınmı..oldu sana ucuz ve enek bir kamış... makina desen alba milenyum elli yada 5 sene önceki bir sıradan makina...yalpa/yalpa hale iş görüyor..
dostlar balık geldimi.10 ytllik kamış ta iş görür 50 ytl lik.kamışta..ben bunu bilirim bunu söylerim çünkü hep yaşadım.. elimde daiwa nın 3 parçalı 4 metrelik surf master (eski model) kullanılmamış. sahil sopası vardı..100/300 gr. kumsaldan yüklen gitsin.. çek gelsin. 5/10 kg balıgı. aylar önce Faruk kardeşime verdim. acaba bu güne kadar kaç tane balık tuttu. bilmem... millet tahtaya sarılı 50 m. lik 0,60 misina ucunda küspe +4 igne .. 5/10 kg lık sazanları tutuyor.. yıllar önce istanbul avcılarda iken.. bulgar göçeni soydaşlar la balıga giderdik. yaz gecesi çatalcada çakılgölde kalınırdı. adamların ellerinde para veripte almıyacagınız rus malı 2 parçalı 1,5 metreleik tel gipi sopalar ve avuç içi kadar makinalar ne bilye var ne bir özellik..6/7 tane sopayı yanyana dizip suyuda yemledilermi. sabaha kadar sırayla sazanları küspeyle alırlardı her biri 2 den 5 kg a kadar.. o uyduruk takımlarla (((hani şimdilerde plastik ambalajlarda satılır set olarak..ta çocuklara oyalansın diye alınır...işte onladan))) iş balık olsun. mesele orda.. Bu mesaj en son " 09-06-2006 " tarihinde saat 16:58 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi GPS ? | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-06-2009 06:26 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Marka? | Egeli | ZIPKINLA SUALTI AVI | 15 | 12-03-2007 14:20 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |