|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() balık tutamadığımız av acısından hayal kırıklığı yaşadığımız bir gün ancak bukadar güzel olabilir ve güzel anlatılabilirdi. sağol ahmet kardeş, çok güzel özetlemişsin günümüzü. seni ve halis abi ve hüseyin kardeşimizi tanıdığıma bende çok memnun oldum. çok sağol.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ahmet balık bahane dostlarile olmak şahane önemli olan geçen o güzel zaman rasgelsin
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet sağlık olsun bu yatırım ile inanıyorum bundan sonraki ilk avında rekor kırıcaksın sağlıkla kal.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler öncelikle, balık olmasa da muhabbet ve temiz hava da süper gelmiştir. Birde günü bol balıkla bitirip burada bizlerle resimlerini paylaşsaydınız süper olurdu tabiiki. İnşallah bir sonraki avınız bol ve bereketli olur.
![]() |
![]() |
#15 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu güzel anlatım ve paylaşım için teşekkürler güzel bir dostluk başlangıcı olmuş bir de balık olsaydı tadından yenmezdi ama olsun bir dahaki sefere oda olucaktır.
Tebrik ederim
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tekrardan hepinize teşekkür ederim.
Ben Orhan abiyi tanıdığıma çok memnun oldum ve onunla balıksızda olsa birçok av yapmaya şimdiden razıyım. Sizlerinde söylediği gibi dostluk herşeyden önemlidir.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
|
![]() ahmet kardeşim süper bir rapor olmuş anlaşılan sen de benim gibi en büyük balığı yakalamışsın dostluk varmı ötesi macera olsun balık olmasada olur paylaşım için teşekkürler. bu arada senin saçları kim yoldu kardeş
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||||
|
![]() Beni bu balıklar bitirdi abi.
Bir gün varlar, 38 gün tatildeler. Çıldırttılar beni. Yoldum hepsini.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lodos 0 - Ceren ve Tayfası 1 | Adem VARDARCIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 06-12-2010 12:18 |
Amatör tatlı su balık avcılıgı | cingöz32 | Tanışma | 4 | 26-08-2010 11:14 |
Lodos korkulu avımız. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 31 | 17-05-2010 15:07 |