|
Takım Çeşitleri Balık avında kullanılan takım çeşitleri... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar selam,
Ben Bodrum'da dip oltası ile balık avlarken, 60 lık misinaya bronz olta bağlayarak canlı izmarit, kolyaz gibi bir balık ile suya bırakıyorum.Hemen hemen her gün (eylül-ekim aylarında) 4-5 adet lambuka alıyorum. Bu arada dip oltasının fırdöndüsüne de 1 adet kalamar rapalası bağlayarak 2-3 kalamar da yakalıyorum. Dip oltasına gelen izmarit, mercan, sahte mercan ve çipura gibi balıkların yanında kolyoz da çıkarsa, hemen kolyoz çaparisine geçiyorum. Kolyoz çaparisiyle de bir anda 30-40 civarı balık alıyorum. Tabi ki balık işi nasip işi, 1 kilo balıkla da döndüğüm olmuyor değil... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
resimler olsun yemler olsun çok güzel çekimler.....kutluyorum......
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Reşit ve Haldun kardeşlerimiz,
Lambuka hakkında verdiğiniz yazılı ve görsel bilgilere çok teşekkürler. Ben aranıza yeni katıla amatör bir balıkçıyım 1942 - (B) Rh + İzmir/Çeşmede balığa çıkıyorum ama bugüne kadar Lambuka hiç tutmadım; aslında sırtıda çok zayıfım, dip balıkçılığı(kateti) yapıyorum Hepinize rastgele, sevg,ler,mle, Tezer Barutçuoğlu |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşım tezer barutçu, aramıza katılmanıza memnun oldum.inşallah aradığınızı bulabilirsiniz...gerektiğinde bana e-adresindende ulaşabilirsiniz..istanbuldan sevgiler....nurideniz27@hotmail.com
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli bilgiler için teşekkürler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lambuka ( videolu ) | BARBAROS.T | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 16-11-2009 17:47 |
Lambuka yasağı. | Rauf | Resmi Avcılık Duyuruları | 27 | 01-01-2008 09:27 |
lambuka avımız | henesen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 22-11-2007 12:52 |
lambuka avı | henesen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 30-10-2007 16:33 |