![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Saat 4 gibi avlak yerindeydim hava poyraz diye biliyordum 2.4 lodosumsuydu umutsuzlukla oltamı suya attım hayvanın nazlı olmasını bekliyordum kide öyledi
3 tane sargoz 8 tane çupra 6 sı havuz altı tabiri KULLANDIĞIM MALZEMELER.....0.28 misina, kurşunsuz, 2 numara iğne,macun [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 05-11-2011 " tarihinde saat 19:40 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Üstad tebrik ederim ben seni bayağı zamandır takip etmemişim yine döktürmüşsün tebrikler.....
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi yine yapacağını yapmışsın sargoslar çok güzel sanırım artık zamanı geliyor sargos yakalamaya götür bir haftasonu beni
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler, hiç ummamakla birlikte çok güzel bir av geçirmişsiniz ve tavalıklar çıkmış...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi döktürmüşsün bravo.Harika bir av yinede.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() hiç ummadığın anda bu kadar avlıyosan bekledığın zaman eyvah bea yanında avlanılmaz senin
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrik ederim
bu kadar balıktan sonra artık trofe büyüklüklerdeki balıkları da bekliyoruz rastgele
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Murat, artık balıklarında huyu değişti.umduğun zaman değilde ummadığın zaman da daha güzel av veriyorlar.
Bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Tavalıklar çıkmış.Afiyet olsunlar..
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler ,son derece güzel bir av olmuş tebrikler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.09.11 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 31 | 23-09-2012 20:24 |
12 06 2011 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 11 | 23-09-2012 17:10 |
25 06 2011 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 23-09-2012 16:58 |
02.10.11 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 25 | 17-12-2011 10:30 |
04.06.11 kıyı avım | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 22 | 30-06-2011 21:13 |