|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() elinize kolunuza sağlık güzel av olmus tebrik ederim aramıza hoş geldiniz.yılan balığı zaman zaman bizim oltalarada denk geliyor fakat ne soyulması ne de yapımını beceremedik.özel bir yöntemi yada püf noktası varmı ? bağsettiğin rapalanında resmini koyarmısın belki bizim işimizede yarar.....rastgelsin.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoş geldiniz.
Gerçekten balıklar harika görünüyor. Tebrikler... Kullandığınız ''Kirmizi KaŞli Rapala'' resmini koyarsanız seviniriz...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() evet arkadaşlar forum sayfamızın da esas amaçlarından birisi bu. bilgileri ve deneyimleri paylaşmak.
kolaygelsin |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Gürkan bey,
o güzelim manzaraya da bu balıklar yakışırdı zaten,o bölgeye nasıl gidilir diye bizleri aydınlatırsanız sevinirim,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aynen Tago,bende sürme gözlü rapalarımı hazırda tutuyorum zaten,keşif ekibi ile hemen gidelim
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bari şu keşif ekibine al beni ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Pişirme işine gelince... Yılan balığı yağlı bir balık olduğundan ızgarada tercih edilmeli, yoksa çok ağır oluyor. Ben mangalda şiş olarak tercih ediyorum açıkçası. Hem rastgelsin, hem de afiyet olsun ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ÖNCELİKLE HERKEZE MERHABA
PARALA KONUSUNDA BİR YANLIŞLIK YAPTIM KIRMIZI BAŞLI OLACAKTI KUSURA BAKMAYIN. PARAKETELERDE KULLANILAN PLASTİK İPLERE 10 ADET PARALATI 2 METRE ARAYLA DİZİYORUM,ÇELİK BEDEN TERCİMDİR DOLAŞMAYI AZALTIYOR EN DİBE SAĞLAM BİR AĞIRLIK 3Kg OLABİLİR MOTORLUKAYIK ARKASINDA GEZDİRİYORUM GERİSİ ŞANS 1 SÜRÜYE DENK GELSE YETER HEPSİ DOLUYOR AMA EN GÜZELİ KIYIDAN GÜNEŞ DOĞMAK ÜZEREYKEN YAPILAN AY BENCE HERKEZEN RASTGELE |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() o zaman sanırım bu rapala kırmızı başlı gerisi beyaz olan rapala (Erol Abi'nin son gönderdiği sinarit resminde olan).
3 kg ağırlıkla ne derinlikte çekiyorsunuz sırtıyı? Genelde levrek için yüzeye yakın ya da orta suda çekilir diye biliyorum ben. Ama daha derin ise sinarit için iyi olabilir.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KISA GÜNÜN BEREKETİ (Adalar 2) | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 15 | 21-12-2009 17:28 |