|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir gün önce kararlaştırdığımız avımızı yine aynı ekiple gerçekleştirdik. Sabah 9:30da çapamızı attık ve hemen arka arkaya iki güzel mercan aldık ve çok büyük tesadüf küçük balıklardan eser yoktu. Akşam saat 17ye kadar suda kaldık. Daha sonra dönüşe geçtik. Fena balık yakalamadık ve zevkimizi aldık. Tüm arkadaşlara selamlar ve iyi avlar dilerim.
Yer : Uzun Ada Yem : sardalya ve mamun Hava : 3-5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
1966 / İZMİR Bu mesaj en son " 20-10-2011 " tarihinde saat 19:55 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Tebrikler raif abi
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() tebrikler raif abi kırmızı takım 1 fazla siyah takımın forveti kırmızı kart cezalısı sanırım
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif abi yine dehşet çarpıcı görüntülerle mest ettin beni.
Kırmızı beyaz sampiyon Raif Abi olmuş valla. Ellerine sağlık afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif abi muhteşem bir av olmuş.Tebrikler.Abi birşey soracağım.Şu mercanların olduğu resimde sağ üstteki de mercan mı? geçen kıyıdan bende yakaladım onun aynısından.
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Murat size de iyi avlar dilerim.
Alıntı:
Alıntı:
Evren kardeş teşekkürler o bahsettiğin balık erkekmercan veya mandagöz diye tabir ettiğimiz son derece lezzetli tavası olan enfes bir balıktır genelde bundan daha küçük boylarda akşam suyunda at çek misali ikili üçlü yakalarız benim bilgilerim bu kadar kendine iyi bak hoşçakal.
1966 / İZMİR Bu mesaj en son " 21-10-2011 " tarihinde saat 07:07 itibariyle Ahmet TARİH tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Raif abi tebrikler.
Özlenen karaler bunlar. Daha güzellerini tutmak nasip olsun sizlere. Darısı başımıza... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Raif kaptanım mevsim geldi gibi görüyorum fotoğraflardan
![]() Tebrik ediyorum daha bereketli avlara inşallah.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Üstadım ortalık kızarmış, tebrikler,şansın hep seninle olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler afiyet olsun darası başımaa
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.10.2011 Çeşmealtı av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 25-10-2011 16:38 |
05-06-10-2011 çeşmealtı raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 09-10-2011 16:10 |
26 Mayıs 2011 Çeşmealtı Av Raporu | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 29-05-2011 12:03 |
Çeşmealtı Raporu 30 nisan 2011 | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 46 | 03-05-2011 22:50 |
05.03.2011 Çeşmealtı av raporu | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 10-03-2011 22:56 |