|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kardeşim tecrübeni konuşturup sürüyü bulmuşsun harika bir av olmuş, bende sizinle birlikte olmayı çok istiyordum nasip değilmiş. Anıl kaptan başta olmak üzere Mesut abi ve tüm arkadaşlarını kutluyorum herhalde kollarınız ağrıyordur bugün
![]() Hava kalır kalmaz bende istiyorum aynısının tıpkısından haberin olsun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi bende çok istiyordum gerçekten, fakat hastanede işlerim olduğundan dolayı size katılamadım.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Sen hava durumlarını takip et en uygun havada fırlar gideriz ![]() Teşekkür ediyorum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Mesut tebrikler çok güzel imrendirecek gün geçirmişiniz
![]() Bayada MAŞALLAH bereketli geçmiş ![]() Afiyet olsun kardeşim |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() M A Ş A L L A H
anıl ben kamyoneti hazırladım sen balıkları ver pazara gidip satalım ![]() vallahi, tebrik ederim bu kadarını görünce gerçekten şok ![]() Mesut kardeşim bu avda herkes şok olur gerçekten güzel av yapmışsınız bileğinize sağlık gerçekten uzun süredir bu kadar bereketli av denk gelmiyordu herhalde Anıl kardeşimizin dediği gibi bu sene güzel avlar yapılacak gibi gözüküyor tebrik ederim. ![]() rastgele
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Çok teşekkür ederiz cem allah sizlere daha iyilerini nasip etsin saygılar....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
foçada uskumru avı | tevez | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 02-08-2010 08:38 |
Aman Yarabbim! Uskumru,Uskumru, Lipari bunlar.:):):) | orhan Kucukbicmen | Çapari | 33 | 27-04-2010 09:39 |
Uskumru avı | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 20-04-2010 20:02 |
Kaplan köpek balığı saldırısı. | Bornovalı | Videolar | 15 | 29-03-2010 21:31 |
lüfer saldırısı | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 26-09-2008 22:33 |