|
![]() |
#1 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bakma sen bağzı arkadaşların konuştuğuna veririm tavlayı koltuk altlarına gönderirim. ![]() ![]() Ama seninle de inşallah bir gün kozlarımızı paylaşırız.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kaptanım havalar müsade etse çok güzel şeyler yapacağız buna inanıyorum.
Deniz müsade ettiği sürece uskumrunun peşindeyiz haberleri olsun ![]() ![]() Tüm ekibi kutluyorum.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eline yüreğine sağlık kaptan. sen olmasaydın ne yapardık bilmiyorum. şu zoka olayını birgün öğrenicem inşaallah. sevgiler.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Süleyman abi herşey icin tekrar teşekkür ediyoruz sana, güzel bir günü daha geride bıraktık, sıra daha da güzellerine gelir inşallah
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman kaptan uskumrular seni hiç bırakmaz inşallah.Sayende her hafta gözümüz şenleniyor.Rastgele kaptan.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Evren bende senin bu güzel dileklerine katılmak istiyorum fakat ne yazık ki en fazla bir ay sonra bizleri terk ederler...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi ben bu uskumruların kolyozların palamutların istavritlerin sana aşık olduğunu zaten seni bırakamıyacaklarını biliyorum. Onların olmadığı bir av fotoğrafı yok zaten maşallah. Ama bu karelerde bir şek eksik. Oda ÜSTAT KARABULUT.
Bir iki karede kendi resmini koyda yüzünü görelim özlem giderelim abi. Bu arada bu paylaşım son darbeyide vurdu bana. İstanbuldan bize bi kısmet çıkmıyor. Arkadaşların kanına gireyimde bir hafta sonu aşağı doğru yanınıza gelelim. Hertürlü hasrete son verelim inşallah. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bundan sonraki paylaşımlarımızı uskumrular süsleyecek.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 35 | 10-08-2011 08:14 |
Uskumrular körfezde | kordonboyu | Süleyman Karabulut | 6 | 22-05-2011 19:41 |
Hoş geldiniz uskumrular istavritler | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 25-05-2010 19:59 |
Deniz bizi karaya atti | Wetblue | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 26-12-2008 14:16 |
Kendi Yazdığım Şiir (uskumrular) | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 18-12-2005 22:11 |