![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Elıme 50 lıra gectı bayramda
![]() ![]() Sadece marka türü ve renk soylersenız sevınır ÖRN Yo-zurı crystal mınnow 90 mm ph (renk kodu)sınkın (batan) sımdıden sagolun ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ınternette countdown magnum u buldum rapalanın 2 metre dalıyor :d renk sızce hangı renk olsun
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ege kardesim bir kac kurus harcligininda cebinde kalmasi adina sana atcekte (levrek avi) icin onerebilecegim iki secenek asagidadir:
1) River 2 Sea Rover in G15R modeli son derece avci suyu sacarak gelen bir suni yemdir. 2) Ragot Raglou marka muhtelif boylarda silikon yemlerlede iyi avlar yapabilirsin Tabiki uzaga atimlar icin spirilino samandira kullanman kosulu ile umutla kalman dilegimle...
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sagolun 1.cı secenegı dusunecegımm
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi buna bak ünvanı levrek katili bütçen 50 istediğin kadar al
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi bunu alanlardan biri martı almış bunla artık düşün bir vidiodada en verimli tekniği verilio şahsen ben 2 tane alcam
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saol abicim ben bunların hepsini araştırdım foçada balıkçım var onda varmıdır bilmiyorum.Varsa mutlaka alıcam herkes öneriyor
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu açtığım forumda cevabımı buldum ama surecatch rapala yozuri pelican gibi markalardan önerin
![]() yağızalp sana ayrıca tskkr ederim ama sen alacaksan 2 tane alma bir tane bunun G15R Nolu suni balığını al 2.ci olarak ta ([Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]) öneriyorum bunla yakalayamazsan valla sana birşey diyemeyeceğim ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() abi sağol fiyat olarak çok iyi
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
alabalık avı ıcın yardım!! | denzi | Tatlı Su Balıkları | 6 | 05-11-2012 04:29 |
Antalya-burdur-alanya kıyıdan av yerleri yardım lütfen | bilal_20 | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 22-11-2011 08:03 |
Sahte yem seçimi konusunda yardım | ZAAAA | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 5 | 06-11-2011 21:12 |
Anadolu Yakası Tuzla-Bostancı Kıyıdan Nerden Balık Tutulur Yardım Ltfn....!!! | arsenyildiz | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 23-11-2009 20:58 |
Kıyıdan Atmak İçin Acil Yardım | emiro | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 3 | 14-03-2008 16:39 |