|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#51 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet abicim bilgiler için çok teşekkürler bende ha bugün ha yraın akvaryumu eve götüreyim derken cuma günü akvaryumu götürdüm eve sehpa vs. götürdüm hepsini lakin bizim anaçta hiç yavru kalmamış çok üzüldüm bende bu sefer yeni akvaryuma kar beyazını attım çünkü çok vuruyor Mehmet abi karbeyazı bakmadan boyuna hepsine vuruyor bende sürgüne yolladım
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#52 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet yeni fotograflar geldi
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tropheuslar harika olmuş.. Daha çok spirulina içerikli yem verilirse hem kondüsyon hem de üreme performansı artar.. Ayrıca hafta 1-2 kez çimçim karides verilirse çok sağlıklı ve atak olurlar. Marketlerde satılan dondurulmuş çimçim karides buzlukta 2 sene yeter onlara
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||||
|
![]() Teşekkürler Cem ilgin için.
Karides ve çimçim olayı olmuyormuş, yani deneme dediler. Çılgınlık yapıp denemekte istiyorum ya, bakalım ne zamana nasip olacak ![]() Bunlarda 10.05.2011 itibariyle yeni fotograflar. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet balıkların çok sağlıklı görünüyor. Yaş yem konusunda tercih elbette senin.
Albino pseudotropheus socolofi'lerim var ve bu balıklar herbivorous yani otçul balıklar. Ancak herbivorous olup et proteinini reddetmeyen balıkları dediğim gibi haftada 1-2 kez et proteini içeren yemlerle beslemek üreme performansını min> %200 arttırır. Çünkü molluscalar ve bivalvie'ler yani çift kabuklular yoğun miktarda Ca, Zn, Mg minerali içeriyor. Ben cichlid'lerime haftada 2 kez karides/midye/kalamar/sülines veriyorum. Zaten yeni aldığın (bana gösterdiğin Dainichi) yemlerin içeriğine bakarsan, protein değerlerinin aslının balık unu ve karides'ten geldiğini görebilirsin ![]() Akvaryumcular genelde kargadan başka kuş tanımazlar ![]() ![]() ![]() Selamlar.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-05-2011 " tarihinde saat 00:38 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayırlısı ile dün akşam, Mehmet kardeşimi ziyarete gittim.
Allah razı olsun beni çok güzel bir şekilde karşıladı ve ağırladı. Manisa kebapından tatlısına kadar önce bir güzel karnımızı doyurduk. Ardından kahvelerimizi akvaryumun karşısında yudumladık ve bol bol sohbet ettik. Eeee oraya kadar gidipte resim çekmek olmaz mı????? Balıkların bol bol resimlerini çektim, umarım beğenirsiniz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |||||
|
![]() İbrahim
![]() Kardeşim dogum günlerinde aldığım en güzel hediyelerden birisiydi ziyaretin, eksik olma. Seninle bir araya geldik mi akvaryum ve balık avı üzerine konuşmaktan bir çok şeyi unutuyoruz, böyle oluncada ağırlamak konusunda eksikliklerim olduğunun farkına vardım ama bir dahakine bunuda telafi edeceğime hiç şüphen olmasın. İp bağalayacağım tüm parmaklarına unutmamak içn yapacaklarımı ![]() Fotograflar için ayrıca teşekkür ederim, ustalık bambaşka birşey, balıklarda farkına vardılar ve güzel pozlar verdiler, mesela ağzı dolu olan dişiyi yakalayabilmek için belki 30 poz çektim ama senin yakaladığın poz harika olmuş. Tekrar teşekkür ederim herşey için. Eline, ayaklarına ve gönlüne sağlık. Engin Bahçe kardeşiminde sana katılması olayın güzelliğini bir o kadar daha arttırdı, onada teşekkür ederim ayrıca. Eksik olmayın ...
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel olmuş emeğinize sağlık.İzlerken mest oldum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
F1 Tropheus moorii ilangi yellow | ibrahimz35 | Akvaryum | 19 | 09-11-2011 11:26 |
300 litre japon tankı | Ranchu | Akvaryum | 2 | 18-11-2010 23:07 |
Tropheus Belgeseli | ibrahimz35 | Akvaryum | 3 | 03-02-2010 10:01 |
İkinci Video Denemesi Tropheus Bemba | ibrahimz35 | Akvaryum | 33 | 22-10-2009 16:02 |
Tropheus Bemba Tankım | ibrahimz35 | Akvaryum | 11 | 08-09-2008 13:37 |