![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Sabaha karşı saat 5.30 gibi Cengiz,ferdi demir ve azizle av yerindeydik oltalarımızı vakit kaybetmeden suya bıraktık ama hava kararsızdı bi sağdan bi soldan ne yapacağımıza şaşırdık
![]() Kul. Mağ.--0.28 misina, 3 numara 505 iğne, yemde macun, kurşunsuz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] URL[=http://imageshack.us/photo/my-images/196/fotoraf1163.jpg/] ![]() bu av bu resimle biter aziz, ben ve ferdi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 22-11-2011 " tarihinde saat 16:29 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler!! devamında'da şansınız bol olsun
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() eline sağlık murat ustam bereketli olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat hocam tebrikler..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrikler Üstad ....Avın Her daim kazasız ve bol olsun....
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeşim paşayı yakalamışsın güzel bir paşa afiyet olsun
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Murat bey sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim. Ayrıca Raporlarınızda kullandığınız takım ve yem hakkında bilgi vermenizde Çok güzel .Bu bilgilerin eksik olduğu raporların okuyuculara pek bir fayda sağlamadığını düşünüyorum. Raporunuzdan kıyı avını kurşunsuz olta ile yaptığınızı anlıyorum. Doğru anladıysam böylesine bir av için diğer gerekli özellikleri de açıklamanızı rica ediyorum. Yani iskeleden veya çok derin bir sahil şeridinde mi avlanıyorsunuz. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Murat'ım, kaç günden beri sert poyraz hava bu haftadan itibaren yerini daha sakin havaya bırakacağından olacak ki, Cuma gecesinden itibaren hava bir türlü yönünü bulamadı...
Hava karasız olunca da, balık çok çok nazlı oluyor... ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat tebrikler.
... Balıkta maşallah bayağı hormonlu bodyguard gibi mübarek. Bu arada herkesi ayrı ayrı kutlarım. Devamının bol ve bereketli olması dileğimle. Rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() bu av en çok bana yaradı. artılarını saysay bitmez çünkü çok güzel bir gün geçirdim, en önemlisi yeni arkadaşlar edindim, çipura takımı nasıl hazırlanır, macun nasıl yapılır, nasıl iğneye takılır ve çipura avında neler yapılır öğrendim. burdan hepsine teşekkür ediyorum.
güzel bir gündü ama rüzgar yönünü birtürlü bulamadı, o yüzden de balık yoktu.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30.07.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 23-09-2012 17:11 |
30.10.11 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 39 | 09-11-2011 03:04 |
08/01/2011 kıyı avı | Hakan SUPÇİN | Üye Organizasyonları | 14 | 05-08-2011 22:12 |
02 07 2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 21 | 04-08-2011 20:05 |
29.05.2011 kıyı avımız | Murat ÇAKMAKÇI | Murat Çakmakçı | 20 | 16-06-2011 20:48 |