|
![]() |
#1 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat haklısın ama bu aksini ıspat etmez. İtalyan kendi balıkçısının avladığı ufak balığı tv ye çekmez herhalde. Ben yabancıların dürüstlüğüne herzaman inanmıyorum. Çoğu zaman menfaatlerinin gereği peşindeler. Bu uğurda diğil çinekop bebek katili bile oluyorlar. Ben şuraya takıldım. Bu balık oraya gidene kadar hep çinekop olarak mı kalıyor? 2-3 ayda sarıkanat olduğunu duymuştum. O bölgeye varabilen zaten lüfer olmuş mu oluyor acaba?
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Üstad
|
![]() Paylaşım için teşekkürler
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu balığı Yunan balıkçılar tutuyor demek hem milli duyguları hem denizleri sömürmek oluyor kısacası.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nerede kullanabilirim? | bahadır2011 | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 6 | 12-10-2011 18:56 |
nerede | iso1769 | Tanışma | 1 | 29-07-2010 06:54 |
Hamlık kaldı diyen yalan söyler.... | ishak BALLICA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 15-01-2008 19:38 |
Hamlık yine baki kaldı... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 26-04-2007 11:09 |
''HAMLIK'' kaldı diyen yalan söyler..... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 7 | 26-09-2006 12:54 |