|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Canının sağlığı abicim. Kazasız belasız buluşup özlem giderelim ve sağ salim yuvamıza dönelim başka bir şey istemem. İstanbuldan senin veya diğer tüm arkadaşların seteği olursa başım üstüne. 1 hafta öncesine kadar yazdırın, gelirken getireyim. Görüşmek üzere Allaha emanet olun.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl abı bızm bır mısafır daha var Cumhur ATLET ama bızım tum mısafırlerı bızle aynı tekneye koyarsan sevınırız
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkese şimdiden rastgele. Benide ekle anıl kardeşim
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Anıl kardeş Ahmet Kaya ve Çağlar Deveci
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Coşkun Tavukçu adına 15 kişilik manisa grubu organizasyonda aramızda olacaktır.
Umarım keyifli bir gün geçiririz.
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Bir aksilik olmazsa inşallah bende katılacağım.
herkese rast gelsin
![]() |
![]() |
#38 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Saygılı Rastgelsin ailesi şuanda belki en küçüğünüzüm en kanı kaynayanım benim için bu organizasyon çook büyük bir şans hepinizle tanışma kaynaşma şansını bana sunacağından cok mutluyum . belki birkaçınızla tanıştım konusuorum ama aile büyüklerini tanımak isterim . Sağolsun saygıdeğer anıl Abim allah razı olsun allah bütün işini rast getirsin onunla bana göre bir abi kardeşi gibi samimi olduk onun canını fazla msj atarak fazla arayarak kızdıırmış olsamda bana karşı bir kızgınlıgı olmadığından çok teşekkür ederim 1haftadır neredeyse anıl abiye annemle konuş izin al fln diodum
![]() RASTGELE....
20.06.1997 İZMİR 0555 761 80 60 Çimentepe / Eşrefpaşa Bu mesaj en son " 28-11-2011 " tarihinde saat 18:48 itibariyle dogukan1997 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() KATILIMCI LİSTESİ
Anıl Ünalan Taygun Kocabıyık Murat Çakmakçı Süleyman Karabulut Tuncay Günay Serkan Elvanoğlu Murat ÇELİK Ahmet KAYA Çağlar DEVECİ Nuri Elvanoğlu Erdoğan Sızarlar Sabri Güngör Ajlan Özgürol Salih Güngör Gürkan Güngör Cem ÇELİKER Ezgi Sena ÇELİKER Mert Samet ÇELİKER Gökhan TOSUN Kuday Baki TOSUN Ferdi Demir Murat Doğan Ercüment Akçay Ahmet TARİH Çetin GARAÇOĞLU Evrens Rıza YAPAR Ege DEMİRAĞ Zafer DEMİRAĞ Cumhur ATLET Ömer BEYDEŞ Metin TAYLAN Adem TAYLAN Niyazi GÖN Nedim FİDAN Mehmet Kartal Bahadır Sarıkaya Mustafa YAVAŞ Ferudun Demir Nüket Demir Bahar demir Suat Erdoğan Hasan Aygün Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) GALİP kÜLTÜR Emel Kültür Fora Serkan Fora Emine .... .... .... Daha 2 gün evvel bakmıştım listeye 25 kişi vardı.org. iptal olurmuyki diye üzülmüştüm.Ama bu listeyi gördüğümde inanın çok sevindim.Maşalah çok katılımlı bir org.olacağı kesin.kazasız belasız ,bol balıklı bir org geçirmenizi dilerim.Kendim gelemesemde kalbim sizlerle büyük Rastgelsin Ailesi.Rastgele.
![]() |
![]() |
#40 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anıl bize 2 kişi daha ilave edermisin metin taylan.kusura bakma parça parça oluyo ama belki 2 kişi daha ilave edebiliriz. ben sana yine haber veririm.bizim grupta bornova grubu.rastgelsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne imalatçılarının listesi | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 17-10-2011 07:58 |
Seferihisar Sığacık Rastgelsin Balık avı Organizasyonu | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 16 | 29-04-2011 16:28 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |