|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() KATILIMCI LİSTESİ
Anıl Ünalan Taygun Kocabıyık Murat Çakmakçı Süleyman Karabulut Tuncay Günay Serkan Elvanoğlu Murat ÇELİK Ahmet KAYA Çağlar DEVECİ Nuri Elvanoğlu Erdoğan Sızarlar Sabri Güngör Ajlan Özgürol Salih Güngör Gürkan Güngör Cem ÇELİKER Ezgi Sena ÇELİKER Mert Samet ÇELİKER Gökhan TOSUN Kuday Baki TOSUN Ferdi Demir Murat Doğan Ercüment Akçay Ahmet TARİH Çetin GARAÇOĞLU Evrens Rıza YAPAR Ege DEMİRAĞ Zafer DEMİRAĞ Cumhur ATLET Ömer BEYDEŞ Metin TAYLAN Adem TAYLAN Niyazi GÖN Nedim FİDAN Mehmet Kartal Bahadır Sarıkaya Mustafa YAVAŞ Ferudun Demir Nüket Demir Bahar demir Suat Erdoğan Hasan Aygün Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) Coşkun Tavukçu(manisa) GALİP kÜLTÜR Emel Kültür Fora Serkan Fora Emine .... .... .... Daha 2 gün evvel bakmıştım listeye 25 kişi vardı.org. iptal olurmuyki diye üzülmüştüm.Ama bu listeyi gördüğümde inanın çok sevindim.Maşalah çok katılımlı bir org.olacağı kesin.kazasız belasız ,bol balıklı bir org geçirmenizi dilerim.Kendim gelemesemde kalbim sizlerle büyük Rastgelsin Ailesi.Rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ayrıca abi Rastgelsin farkını unutmayalım 25 kişi değil 10 kişi de olsak o organizasyon gerçekleşir ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne imalatçılarının listesi | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 3 | 17-10-2011 07:58 |
Seferihisar Sığacık Rastgelsin Balık avı Organizasyonu | Anıl ÜNALAN | Site Organizasyonları | 16 | 29-04-2011 16:28 |
Rastgelsin.org 1. Tekne Organizasyonu Katılımcı Listesi | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 177 | 08-06-2010 19:49 |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |