|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herhangi bir bölgede taşa takılıp kopması halinde yıllarca denizde av yapmakta olan ve sürekli balık ölümlerine sebep olabilecek bir katilin hala ülkemizde bazı yerlerde satılıyor olması gerçekten çok üzücü.
Bunun önüne yıllardır yapılan çalışmaların geçemediğini biliyoruz, Yıllarca sitemizde Tırı-Vırı'ya Hayır logosu hiç eksik olmadı fakat hiç bir anlam ifade etmedi, bazı yerlerde hala satılabildiğini görüyorum. Paylaşım için teşekkürler Nuri abi.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Değerli arkadaşlarım Hayrettin ve Anıl;
söyledikleriniz çok doğru aynen katılıyorum.... Ben kendimden örnek vereyim; istanbul balık halinde ve karadenizdeki balık hallerinde bakanlık çinekop balığının 24cm'den küçük avlanmasını ve satışını yasakladı...Amma balık hallerinde ve balık pazarlarında hemde 8 - 10cm'lik yavru çinekoplar çok rahatlıkla satılıyor....Belediye ve su ürünleri görevlilere yanlarında...ufak bir komik para cezası işe devam....İşte biz böyle ahlaksız bir yapıda millet olduk çıktık...Bu günü kurtaralım ,yarın önemli değil...Balık nesli bitiyor..onlara göre hiç önemli değil....Gerçek manada denetim olmadımı işin böyle suyu çıkar beyler...Maalesef gerçek bu....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne Balığın Türü Ney ? | TuqruL | Deniz Balıkları | 29 | 23-11-2012 16:23 |
Akdeniz'de yeni balık türü. (Süt Balığı) | KursatKıbrıs | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 12-09-2011 11:17 |
Amarula Meyvası Nedir ?? Hayvanlar Üzerinde Etkisi Nedir ? | Necati ARAT | Videolar | 16 | 22-03-2010 13:01 |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
bu balığın türü nedir? | ORUC_REİS | Tatlı Su Balıkları | 1 | 19-07-2009 21:37 |