![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
örgü ip ile yaklaşık 1.5 yıldır atçek yapmaktayım ve haftada ortalama 4 veya 5 gün levrek peşinde koşmaktayım. captanın 0.10 luk ve berkleyin 0.06 kullanmaktayım 3 makinamda dolaşma olayı çok nadir oluyor balzerin ip misinalar için yağı var bu yağ ile ipleri yağladım atma mesafesi epeyce uzadı genelde sahte yem kullanıyorum 7 gr dan 13 gr kadar hepsini rahat atıyor ve karışma olayı kesinlikle yaşamıyorum. karışma olayı kullandığınız makinadanda kaynaklana bilir. sarım işleri düzgün olmazsa karışır. birde ipin ucuna 30 cm flora karbon misina bağlıyorum balık ipi görme olayını ortadan kaldırmış oluyorum. Rapalanın videolarını izlediğinizde dikkat edin hep ip kullanılıyor ama uç kısmına kesinlikle misina bağlıyorlar. hepinize bol ve güzel avlar dilerim.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amazon.com dan nasıl alışveriş yapılabilir... | dionyzos | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 26-10-2009 09:41 |
Örgü misinalar | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 65 | 25-02-2008 17:10 |
Amatör balıkçılık hangi koşullarda yapılabilir? | levrek | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 10 | 27-08-2007 20:38 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |